Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Ανανέωση συνεργασίας με Θρακικά Εκκοκκιστήρια

Στο πλαίσιο των Ευέλικτων Προγραμμάτων Συμβολαιακής Επιχειρηματικότητας η Alpha Bank ανανέωσε τη συνεργασία της με τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια, ενώ από κοινού διοργάνωσαν ενημερωτική ημερίδα στην Κομοτηνή για τους βαμβακοπαραγωγούς του Νομού Ροδόπης.

Alpha Bank: Ανανέωση συνεργασίας με Θρακικά Εκκοκκιστήρια

Η Alpha Bank και η Θρακικά Εκκοκκιστήρια Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στην εκκόκκιση συσπόρου βάμβακος και στην πώληση εκκοκκισμένου βάμβακος και βαμβακoσπόρου, ανανέωσαν τη συνεργασία τους για την επόμενη καλλιεργητική περίοδο, στο πλαίσιο των «Ευέλικτων Προγραμμάτων Συμβολαιακής Επιχειρηματικότητας».

Με την ευκαιρία ανανεώσεως της συνεργασίας τους, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, η τράπεζα και τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια διοργάνωσαν ειδική ενημερωτική ημερίδα στην Κομοτηνή, με θέμα «Δυνατότητες χρηματοδοτήσεως βαμβακοπαραγωγών για την κάλυψη του κόστους παραγωγής τους», στην οποία συμμετείχαν άνω των 300 βαμβακοπαραγωγών του Νομού Ροδόπης, έμποροι βάμβακος και αγροεφοδίων, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι τοπικοί παραγωγοί ενημερώθηκαν απευθείας από τα αρμόδια στελέχη της τράπεζας σχετικά με τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που τους εξασφαλίζουν τα «Ευέλικτα Προγράμματα Συμβολαιακής Επιχειρηματικότητας» και επιβεβαιώθηκε το έντονο ενδιαφέρον τους για τη συγκεκριμένη μορφή χρηματοδοτήσεως.

Στους αμοιβαία επωφελείς όρους της συνεργασίας στο πλαίσιο του Προγράμματος, αναφέρθηκαν τόσο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Θρακικά Εκκοκκιστήρια Α.Ε. κ. Σταμάτης Κουρούδης, όσο και ο διευθυντής της Διευθύνσεως Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Alpha Bank, κ. Σπύρος Ρεντετάκος, τονίζοντας τις σημαντικές προοπτικές που δημιουργούνται για την περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για την ελληνική οικονομία.

Με τα «Ευέλικτα Προγράμματα Συμβολαιακής Επιχειρηματικότητας», η Alpha Bank παρέχει τη δυνατότητα χρηματοδοτήσεως του συνόλου των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, οι οποίες βασίζονται στην πρωτογενή παραγωγή της γεωργίας και κτηνοτροφίας, τη μεταποίηση και την εξαγωγή των αγροτικών προϊόντων.

Οι υπό χρηματοδότηση παραγωγοί μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να έχουν τα κεφάλαια που χρειάζονται, προκειμένου να καλύψουν μέρος του κόστους παραγωγής των αγροτικών τους προϊόντων (αγορά σπόρων, λιπασμάτων, ζωοτροφών, καυσίμων κ.ά.), καθώς και λοιπές αναγκαίες δαπάνες, κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου.

Η Alpha Bank, συνεπής στη δέσμευσή της για στήριξη των Ελλήνων παραγωγών, προγραμματίζει ανάλογες ενημερωτικές πρωτοβουλίες, και κατά το 2016, σε ακόμη περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v