Νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Άρτα

Το νέο κατάστημα, έκτασης 1.230 τ.μ., βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή της οδού Σπ. Σπύρου και Πούλιου Δράκου 4.

Νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Άρτα

Η Κωτσόβολος ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος της στην Άρτα. Το νέο κατάστημα, έκτασης 1.230 τ.μ., βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και συγκεκριμένα στη συμβολή της οδού Σπ. Σπύρου και Πούλιου Δράκου 4.

Σύμφωνα με την εταιρία, ο σύγχρονος σχεδιασμός του συνάδει με τα διεθνή πρότυπα των καταστημάτων του ομίλου Dixons Carphone και στόχο έχει να αναβαθμίσει την εμπειρία αγορών των καταναλωτών της τοπικής κοινωνίας. Επιπλέον, με την επένδυση αυτή, η εταιρία συνεχίζει να ενδυναμώνει τις τοπικές αγορές.

Το νέο κατάστημα διαθέτει σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους για εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση των επισκεπτών στην αναζήτηση των προϊόντων τους. Η εργονομία συναντά τις σύγχρονες τάσεις στο σχεδιασμό, καθώς σημαντικές κατηγορίες προϊόντων εκτίθενται σε έπιπλα τραπεζιών για να διευκολύνουν τον καταναλωτή να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μεταξύ άλλων, αποτελεί η κατηγορία των μικροσυσκευών που προϊόντα, όπως καφετιέρες, μπλέντερ, μίξερ, βρίσκονται σε τραπέζια για να μπορεί ο καταναλωτής να τα επεξεργαστεί και να διακρίνει τα χαρακτηριστικά τους.

Εκτός από τον τρόπο παρουσίασης των προϊόντων, στο νέο κατάστημα ο επισκέπτης μπορεί να βρει πρωτοποριακά προϊόντα «έξυπνης τεχνολογίας» ("Smart Tech") που περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα wearable προϊόντων. Τα προϊόντα αυτά, όπως smartwatches ή activity trackers, βοηθούν στην παρακολούθηση των καθημερινών συνηθειών, όπως ο έλεγχος των βημάτων, η μέτρηση της απόστασης που έχει διανυθεί, οι θερμίδες που έχουν καταναλωθεί ή ακόμη οι ώρες που έχει κάποιος κοιμηθεί, με σκοπό τη βελτίωση της υγείας.

Στο νέο κατάστημα της Άρτας λειτουργεί το σημείο εξυπηρέτησης του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών της Κωτσόβολος, Support 360º, για να παρέχει συνεχή υποστήριξη και συμβουλές για τη συντήρηση, επισκευή, αναβάθμιση και τη συνεχή προστασία όλων των συσκευών.

Παράλληλα, η Κωτσόβολος ανακαίνισε τα καταστήματα της Ηλιούπολης και της Αγ. Παρασκευής, προσφέροντας τις κατάλληλες υποδομές που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις.

Συγκεκριμένα, ολικές ανακαινίσεις πραγματοποιήθηκαν στα δύο τριώροφα καταστήματα, και συγκεκριμένα στο 4.180 τ.μ. της Ηλιούπολης, που βρίσκεται στη Λ. Βουλιαγμένης 519, και στο 1.503 τ.μ. της Αγ. Παρασκευής, που βρίσκεται στη Λ. Μεσογείων 505.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v