Στην GoldenTree πέρασε το 25% της Wind

Πρόκειται για ένα από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους διαχειριστές κεφαλαίων, με ειδίκευση στην εταιρική και δομημένη πίστη, με γραφεία στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Διαθέτει περιουσιακά στοιχεία 25 δισ. δολαρίων.

Στην GoldenTree πέρασε το 25% της Wind

Στο επενδυτικό σχήμα της GoldenTree Asset Management πέρασε, σύμφωνα με πληροφορίες, το 25% της Wind Hellas. H GoldenTree ήταν ήδη μικρός μέτοχος στην ελληνική εταιρεία και όπως προκύπτει από την εξέλιξη αυτή, ενδιαφέρεται να αυξήσει τις επενδύσεις της στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά. 

Πρόκειται για ένα από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους διαχειριστές κεφαλαίων, με ειδίκευση στην εταιρική και δομημένη πίστη, με γραφεία στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Η GoldenTree διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία ύψους 25 δισ. δολαρίων με μια ποικιλία στρατηγικών απόλυτων αποδόσεων, long only και ευκαιριακών στρατηγικών. 

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, το επιχειρηματικό μοντέλο της GoldenTree έχει σχεδιαστεί ώστε να αναγνωρίζει ελκυστικές ευκαιρίες, προσαρμοσμένες στα ρίσκα, και να αξιοποιεί τις διαταράξεις των αγορών προς όφελος των πελατών. 

Η GoldenTree διαχειρίζεται παραδοσιακά long only funds υψηλών αποδόσεων και «οχήματα» CLO που επενδύουν πρωτίστως σε μοχλευμένα δάνεια και ομόλογα υψηλής απόδοσης. Οι στρατηγικές αυτές επιδιώκουν την παροχή συνολικής απόδοσης σε σχέση με τους αντίστοιχους δείκτες αναφοράς τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v