Νέες υπηρεσίες και νέα καταστήματα από την Electronet

Στο δίκτυό της προστέθηκαν τρία νέα καταστήματα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 81. Παράλληλα η ELECTRONET προχώρησε σε συνεργασία με την RBS με κοινό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Νέες υπηρεσίες και νέα καταστήματα από την Electronet

Η ELECTRONET συνεχίζει την προσπάθειά της για περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της και παροχή νέων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και τα μέλη της. 

Πρόσφατα προστέθηκαν άλλα τρία καταστήματα στο δίκτυό της και πλέον ο συνολικός αριθμός ανέρχεται στα 81, με μεγάλη διασπορά σε όλη την χώρα. Τα νέα καταστήματα βρίσκονται σε Ρόδο, Αλόννησο και Κάρπαθο. 

Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόσφατα η ELECTRONET ήλθε σε συμφωνία με την εταιρία RBS η οποία ειδικεύεται στην διάθεση ταμειακών συστημάτων. Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος θα μπορεί ο πελάτης να εξοφλεί λογαριασμούς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Τηλεφωνία κ.α, μέσω καταστημάτων της ELECTRONET. Το έργο ονομάζεται i-bank Simple Pay Spot και αφορά συνεργασία μεταξύ της ΕΘΝΙΚΗΣ τράπεζας και της εταιρείας RBS.

Σύμφωνα με τη διοίκηση το 2015 θα κινηθεί σε επίπεδα ανάλογα με αυτά του 2014, παρά το ισχυρό πλήγμα που δέχθηκε η αγορά από τα capital controls. Η ELECTRONET θα καταγράψει ακόμη μία κερδοφόρα χρήση και είναι η μοναδική από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, η οποία σε όλη την διάρκεια της κρίσης, παρουσιάζει κέρδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v