Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατσέλη: Νέα αφετηρία για την Εθνική το 2016

«Πρωταρχικοί στόχοι της Εθνικής Τράπεζας είναι η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας και η στήριξη της επιχειρηματικότητας», υπογράμμισε η πρόεδρος της τράπεζας κατά την εκδήλωση στο ΧΑ για την εισαγωγή των νέων μετοχών.

Κατσέλη: Νέα αφετηρία για την Εθνική το 2016
Για μια μεγάλη επιτυχία της Εθνικής όσον αφορά στην ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης έκανε λόγο η πρόεδρος της τράπεζας Λούκα Κατσέλη, κηρύσσοντας την έναρξη της συνεδρίασης στο ΧΑ, στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης για την είσοδο των νέων μετοχών στο ταμπλό.

Η κ. Κατσέλη ευχαρίστησε όλους τους επενδυτές που συμμετείχαν στην αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής ενώ υπογράμμισε και τη δυνατότητα που δόθηκε στους Έλληνες ιδιώτες να συμμετάσχουν σε αυτή τη διαδικασία.

Το 2016, σημείωσε η κ. Κατσέλη, η Εθνική κλείνει 175 χρόνια. Το έτος αυτό αναμένεται να αποτελέσει μια νέα αφετηρία για τον όμιλο της Εθνικής Τράπεζας.

«Πρωταρχικός στόχος για την τράπεζα, η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας και η στήριξη της επιχειρηματικότητας», τόνισε η πρόεδρος του ομίλου της Εθνικής. 

 Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου κ. Σ. Λαζαρίδης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η δύναμη της ΕΤΕ θα δώσει ώθηση στη χρηματιστηριακή αγορά, επ' ωφελεία της ελληνικής οικονομίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v