Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ιστοσελίδα για τη Randstad Hellas

Η νέα ιστοσελίδα της Randstad προσφέρει στον επισκέπτη πολλά οφέλη, όπως εξατομικευμένη αναζήτηση, εύκολη περιήγηση, ευκολότερη διαδικασία αίτησης καθώς και υπηρεσία ειδοποίησης νέων θέσεων εργασίας μέσω email.

Νέα ιστοσελίδα για τη Randstad Hellas
Η Randstad Hellas ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της νέας της ιστοσελίδας, η οποία εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες της, καθώς σχεδιάστηκε ώστε να είναι συμβατή με όλες τις συσκευές, κινητά, tablet ή desktop.

Σύμφωνα με την εταιρία, πέρα από έναν μοντέρνο, εύκολο και εύχρηστο σχεδιασμό, η νέα ιστοσελίδα προσφέρει στον επισκέπτη πολλά οφέλη όπως εξατομικευμένη αναζήτηση, εύκολη περιήγηση, ευκολότερη διαδικασία αίτησης καθώς και υπηρεσία ειδοποίησης νέων θέσεων εργασίας μέσω email.

Όσον αφορά τους υποψηφίους:

• Οι ανοιχτές θέσεις εργασίας είναι κατηγοριοποιημένες ανάλογα με τον κλάδο δραστηριοποίησης της εταιρίας και το είδος της θέσης, πράγμα που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν εύκολα τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν.

• Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους MyRandstad λογαριασμό και λάβουν ειδοποιήσεις για τις θέσεις εργασίας που τους ταιριάζουν (job alert email).

• Ενημερώνονται για τις τοπικές και διεθνείς τάσεις που επικρατούν στην αγορά εργασίας και για το τι συμβαίνει σήμερα.

• Ενημερώνονται για τα καλύτερα tips & tricks που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία μια συνέντευξη.

Όσον αφορά τους εργοδότες:

• Οι ανοιχτές θέσεις εργασίας παρουσιάζονται με ένα στοχευμένο τρόπο σε όσους υποψηφίους ταιριάζουν στο προφίλ της εταιρίας τους, βάσει των αναζητήσεών τους (behavioral targeting).

• H σελίδα με τις θέσεις εργασίας, τους δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουν το λογότυπο της εταιρίας τους, πράγμα που αυξάνει το επίπεδο αναγνωσιμότητάς της σε στοχευμένες ομάδες υποψηφίων (employer branding).

• Στο πεδίο Workforce360 θα βρουν τα τελευταία άρθρα, πολλές πληροφορίες αλλά και τις τάσεις που επικρατούν στη διεθνή και τοπική αγορά όσον αφορά τον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v