Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Roadshows σε Νέα Υόρκη - Λονδίνο

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Νίκος Νανόπουλος και στο Λονδίνο ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ίδιας τράπεζας κ. Νίκος Καραμούζης στο πλαίσιο roadshows εν όψει της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Eνδιαφέρον για πώληση του πακέτου μετοχών που ελέγχει στο ξενοδοχείο Sofitel.

EFG: Roadshows σε Νέα Υόρκη - Λονδίνο
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Νίκος Νανόπουλος και στο Λονδίνο ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ίδιας τράπεζας κ. Νίκος Καραμούζης.

Και οι δύο κάνουν τις παρουσιάσεις της EFG σε αντίστοιχα roadshows που γίνονται εν όψει της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα αποτελέσματα των παρουσιάσεων πάνε πολύ καλά, αν κρίνει κανείς με βάση τις συμμετοχές και τα accounts που δίνουν το ”παρών”. Ανάλογα roadshows θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Στο μεταξύ, ο όμιλος Eurobank επιβεβαιώνει με δηλώσεις κορυφαίου στελέχους του ότι πράγματι ενδιαφέρεται να προχωρήσει στην πώληση του πακέτου μετοχών που ελέγχει στο ξενοδοχείο Sofitel, που βρίσκεται στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

”Ψάχνουμε να βρούμε μια καλή προσφορά”, ήταν η απάντηση που δόθηκε σε σχετική ερώτηση, χωρίς να επιβεβαιωθεί όμως αν η πρόταση αυτή έχει βρεθεί.

Γ.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v