Βραβεία καινοτομίας και ανάπτυξης στη METRO ΑΕΒΕ

Ο διευθύνων σύμβουλος της METRO κ. Αρ. Παντελιάδης τιμήθηκε με το Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας των Βραβείων Κούρος 2015, ενώ έλαβε και το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας 2015 από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Βραβεία καινοτομίας και ανάπτυξης στη METRO ΑΕΒΕ

Με το Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας στην 21η απονομή των Βραβείων Κούρος 2015 τιμήθηκε ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, διευθύνων σύμβουλος της METRO A.E.B.E, παρουσία σημαντικών πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων αλλά και διακεκριμένων στελεχών επιχειρήσεων.

Παράλληλα, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιο συγκεκριμένα η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας τίμησε τον κ. Παντελιάδη με το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας 2015, ως εξέχοντα απόφοιτο επιχειρηματία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, οι εν λόγω διακρίσεις ήρθαν ως αποτέλεσμα της έντονης επιχειρηματικής δραστηριότητας της MΕΤRΟ. Συγκεκριμένα, τα τελευταία 14 χρόνια η εταιρία έχει σημειώσει εξαιρετική άνοδο των οικονομικών και αναπτυξιακών μεγεθών της. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών αυξήθηκε από €367 εκατ. το 2002 σε €700 εκατ. το 2014, και σήμερα η METRO αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες του κλάδου στη χώρα μας, ηγέτιδα στο χώρο της χονδρικής πώλησης με 46 σημεία πώλησης και σταθερά ανερχόμενη στην αγορά του λιανεμπορίου, με 65 καταστήματα My market.

Ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης δήλωσε σχετικά: «Έχοντας ως επίκεντρο τον καταναλωτή, τον άνθρωπο και την ελληνική κοινωνία η METRO δραστηριοποιείται με υπευθυνότητα και συνέπεια από την αρχή της λειτουργίας της έως σήμερα. Οι αρχές και οι αξίες μας έφεραν μέχρι εδώ και αυτές θα μας καθοδηγήσουν και στο μέλλον. Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις αποτελούν μία επιπλέον δέσμευση και ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε την πορεία μας, έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας, απέναντι στους πελάτες μας, τους εργαζόμενούς μας, καθώς και τους παραγωγούς και προμηθευτές μας σε ολόκληρη τη χώρα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v