Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στ. Λεκκάκος: Ετοιμη να γυρίσει σελίδα η Πειραιώς

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Πειραιώς, το 40% των νέων κεφαλαίων προήλθαν στην τράπεζα από Έλληνες ιδιώτες επενδυτές. Σημαντικό βήμα η ολοκλήρωση των κεφαλαιοποιήσεων και η άρση των capital controls για σταδιακή αύξηση της ρευστότητας, τονισε ο Σ. Λαζαρίδης.

Στ. Λεκκάκος: Ετοιμη να γυρίσει σελίδα η Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς ανοίγει μια νέα σελίδα και είναι έτοιμη να στηρίξει την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, τόνισε ο αντιπρόεδρος της τράπεζας Σταύρος Λεκκάκος κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης της σημερινής συνεδρίασης στο χρηματιστήριο. 

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι το 40% των νέων κεφαλαίων της τράπεζας προήλθαν από Έλληνες ιδιώτες επενδυτές. «Καιρός να γυρίσουμε σελίδα και να στηρίξουμε την επανεκκίνηση της οικονομίας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, σε σύντομο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την εισαγωγή των νέων μετοχών τόνισε: «Έχουμε σήμερα τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε την Τράπεζα Πειραιώς, μετά την πλήρη κάλυψη της Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου. Πιστεύουμε ότι η ολοκλήρωση των ανακεφαλαιοποίησεων σε συνδυασμό με την άρση των κεφαλαιακών περιορισμών για τις συναλλαγές στο Χρηματιστήριο, θα αποτελέσουν ένα σημαντικό βήμα για τη διατήρηση του διεθνούς ενδιαφέροντος στην ελληνική αγορά και τη σταδιακή αύξηση της ρευστότητας»

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v