Forthnet: Συνεχίζει το δικαστικό αγώνα κατά τις ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδος

Η διοίκηση της εταιρείας τηλεπικοινωνιών ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει "να διεκδικεί την προάσπιση των συμφερόντων της στα ελληνικά δικαστήρια".

Forthnet: Συνεχίζει το δικαστικό αγώνα κατά τις ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδος

"Για άλλη μία φορά, η ΕΠΟ με τις πρακτικές που ακολουθεί στη διαδικασία ανάθεσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος της τριετίας 2016-2019, καθιστά φανερό ότι δεν επιθυμεί να ακολουθήσει διαφανείς και ανοιχτές πρακτικές, αλλά διεξάγει δήθεν διαγωνισμό με μοναδικό σκοπό να τηρήσει τα προσχήματα" υποστηρίζει, με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Forthnet.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως "η Forthnet δεν προτίθεται να νομιμοποιήσει τις μεθοδεύσεις της ΕΠΟ και θα συνεχίσει να διεκδικεί την προάσπιση των συμφερόντων της στα ελληνικά δικαστήρια".

Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση της ΕΠΟ προχώρησε σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης του Κυπέλλου Ελλάδας της επόμενης 3ετίας (2016-19). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους ως τις 16 Δεκεμβρίου 2015. Η σύμβαση της Ομοσπονδίας με τη Media Goal Ltd, η οποία αρχικά κέρδισε τον προηγούμενο διαγωνισμό, κρίθηκε άκυρη από τα δικαστήρια. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v