Νέα εμπορική πρόταση από τη Nova

Η νέα εμπορική πρόταση παρέχει όλα τα παραπάνω με 59,90€/μήνα για πάντα, και με δωρεάν όλο τον εξοπλισμό αλλά και την εγκατάσταση, αναφέρει η Nova σε σχετική ανακοίνωση.

Νέα εμπορική πρόταση από τη Nova
Η Nova παρουσιάζει την πιο ολοκληρωμένη 3Play πρόταση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η νέα #SuperPlay εμπορική πρόταση της Nova, περιλαμβάνει τα πάντα για πάντα, καθώς οι συνδρομητές της θα απολαμβάνουν:

• Ταχύτητες με VDSL internet έως 50 Mbps, για να σερφάρουν όλοι ταυτόχρονα!

• Απεριόριστη επικοινωνία με όλη την Ελλάδα και για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, με πραγματικά απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά αλλά και προς όλα τα κινητά χωρίς κανένα όριο χρήσης!

• Όλη τη Nova, με την αθλητική δράση των καναλιών Novasports, την κινηματογραφική μαγεία των καναλιών Novacinema, με ντοκιμαντέρ, παιδικά, μουσική, ειδησεογραφία και όλα τα μεγάλα ελεύθερα ελληνικά κανάλια.

• Την τηλεοπτική εμπειρία, σε High Definition, με όλες τις νέες δυνατότητες (pause, play, rewind), μέσα και έξω από το σπίτι, με Nova GO!

Η νέα εμπορική πρόταση παρέχει όλα τα παραπάνω με 59,90€/μήνα για πάντα, και με δωρεάν όλο τον εξοπλισμό αλλά και την εγκατάσταση!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα εμπορική πρόταση, επισκεφτείτε το: http://www.nova.gr/superplay

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v