Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Τι είπε ο Π. Βουρλούμης για Morgan Stanley

”Κάποιοι έκαναν το λάθος να πολιτικοποιήσουν την έκθεση της Morgan Stanley”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγιώτης Βουρλούμης.

ΟΤΕ: Τι είπε ο Π. Βουρλούμης για Morgan Stanley
του Φώτη Κόλλια

”Κάποιοι έκαναν το λάθος να πολιτικοποιήσουν την έκθεση της Morgan Stanley”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγιώτης Βουρλούμης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η έκθεση συνδυάστηκε και από δηλώσεις του στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη, οι οποίες παραφράστηκαν.

Ο κ. Βουρλούμης έκανε λόγο ξανά, όπως είχε δηλώσει προχθές στη Θεσσαλονίκη, για τις επιπτώσεις που θα έχει στη μετοχή του ΟΤΕ η πιθανή επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας ή του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές, χαρακτηρίζοντάς τα για μία ακόμη φορά ανεύθυνες σαχλαμάρες.

Ο πρόεδρος του ΟΤΕ δήλωσε ότι ζήτησε την παρέμβαση των αρχών της κεφαλαιαγοράς, χωρίς να ξεκαθαρίσει εάν στρέφεται κατά της Morgan Stanley.

Όσον αφορά στη Marfin, ο κ. Βουρλούμης δήλωσε ότι συναντήθηκε με τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος του δήλωσε ότι δεν πρόκειται για ευκαιριακή τοποθέτηση του ομίλου, αλλά θα παραμείνει μέτοχος του ΟΤΕ και γι’ αυτό πρόκειται να ζητήσει θέση στο διοικητικό του συμβούλιο.

Ωστόσο, ο κ. Βουρλούμης πρόσθεσε ότι μόνο με απόφαση των μετόχων πλειοψηφίας μπορεί να πάρει κάποιος θέση σε αυτό ανεξάρτητα από το ποσοστό μειοψηφίας που κατέχει.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της Marfin στον ΟΤΕ και στο ερώτημα τι ποσοστό ελέγχει σήμερα, ο κ. Βουρλούμης δήλωσε ότι η Marfin έχει ανακοινώσει την κατοχή ποσοστού 5,3% και δεν χρειάζεται με βάση τον νόμο να κάνει άλλη ανακοίνωση έως ότου φτάσει στο 10%.

Κατά τα άλλα, η σημερινή συνέντευξη Τύπου του ΟΤΕ αφορούσε στην ανακοίνωση νέας σειράς υπηρεσιών με τις οποίες επιχειρεί να ανακόψει το κύμα φυγής των συνδρομητών προς τον ανταγωνισμό.

Για πρώτη φορά ο Οργανισμός ανακοίνωσε, χωρίς όμως να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, πακέτο triple play που συνδυάζει σταθερή, κινητή τηλεφωνία και πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Ανακοινώθηκαν επίσης και πακέτα για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις για ολόκληρο το 24ωρο σε ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς και μια νέα υπηρεσία γραπτών μηνυμάτων μέσω σταθερού τηλεφώνου.

Για την υπηρεσία τηλεόρασης μέσω Διαδικτύου, η διοίκηση του ΟΤΕ υποστήριξε ότι βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και η εμπορική διάθεση θα ξεκινήσει μέσα στο 2008.

-----Τα νέα πακέτα υπηρεσιών του ΟΤΕ

Αναλυτικά, οι νέες προτάσεις του ΟΤΕ καλύπτουν τους τομείς σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικών υπηρεσιών και συνδυαστικών τηλεπικοινωνιακών πακέτων και περιλαμβάνουν:

1. Σταθερή τηλεφωνία – Απεριόριστες επιλογές

ΟΤΕ Talk

Το νέο πρόγραμμα OTE Talk προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις (εντός δικτύου ΟΤΕ).

• OTE talk 24/7: 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα μόνο με 16 ευρώ τον μήνα.

• ΟΤΕ talk Βράδυ & Σαββατοκύριακο: Καθημερινές βράδυ (20:00-08:00) και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο μόνο με 7,30 ευρώ τον μήνα.

• ΟΤΕ talk 1,2,3: Κλήσεις προς 1,2,3 επιλεγμένους αριθμούς μόνο με 3 ευρώ ανά αριθμό τον μήνα.

ΟΤΕ 120 και ΟΤΕ 240

Δύο νέα προγράμματα έρχονται να συμπληρώσουν τα ήδη επιτυχημένα οικονομικά πακέτα χρόνου ομιλίας του ΟΤΕ εξασφαλίζοντας μειώσεις στο κόστος των αστικών και υπεραστικών κλήσεων (εντός δικτύου ΟΤΕ) έως και 10,8%.

ΟΤΕ 120: 120 λεπτά χρόνου ομιλίας μόνο με 3,57 ευρώ τον μήνα.

ΟΤΕ 240: 240 λεπτά χρόνου ομιλίας μόνο με 6,95 ευρώ τον μήνα.

ΟΤΕ Mobile

Τέσσερα νέα πακέτα χρόνου ομιλίας για κλήσεις από σταθερό προς κινητό παρουσιάζει ο ΟΤΕ για ακόμα πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις προς κινητά.

Τα 4 νέα πακέτα ΟΤΕ Mobile είναι τα εξής:

Το πακέτο OTE Mobile 30 με χρόνο ομιλίας 30 λεπτά και μηνιαία χρέωση 4,5 ευρώ, το OTE Mobile 60 με χρέωση 8,5 ευρώ στα 60 λεπτά, το OTE Mobile 120 με χρέωση 16,9 ευρώ στα 120 λεπτά και το OTE Mobile 240 με 240 λεπτά χρόνο ομιλίας και κόστος 32,90 ευρώ.

ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

Επίσης, ο ΟΤΕ αναβαθμίζει το πρόγραμμα ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ για διεθνείς κλήσεις, αυξάνοντας το μέγιστο ποσοστό μείωσης το οποίο μπορούν να έχουν οι καταναλωτές στον λογαριασμό τους από 35% σε 50%.

Τα νέα προγράμματα του ΟΤΕ στη σταθερή τηλεφωνία θα διατίθενται από τις 12 Σεπτεμβρίου 2007.

SMS στο σταθερό τηλέφωνο

Oι καταναλωτές μπορούν να στέλνουν γραπτά μηνύματα:

• από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς οποιοδήποτε άλλο σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ ή

• από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ προς κινητό Cosmote και Vodafone ή

• από κινητό Cosmote και Vodafone προς σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ.

Η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας SMS από σταθερό ΟΤΕ ξεκινά μέσα στον Οκτώβριο με χρέωση 0,047 ευρώ από σταθερό προς σταθερό και 0,067 ευρώ από σταθερό προς κινητό.

2. Ευρυζωνικές Υπηρεσίες

Conn-x@work plus

Σε συνέχεια του ήδη επιτυχημένου προγράμματος conn-x@work, το οποίο καλύπτει τις ευρυζωνικές ανάγκες επικοινωνίας μικρών επιχειρήσεων, το conn-x@work plus έρχεται να καλύψει τις ανάγκες μεγαλύτερων επιχειρήσεων για ολοκληρωμένη διασύνδεση φωνής και δεδομένων σε πολλαπλά σημεία παρουσίας. Παράλληλα, το conn-x@work plus εξασφαλίζει στην επιχείρηση τη δυνατότητα οικονομικότερης τηλεφωνίας.

Η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας ξεκινά τον Οκτώβριο.

VoIP IP VPN

Ο ΟΤΕ παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη υπηρεσία φωνής πάνω από το ΙΡ δίκτυο, σχεδιασμένη για μεγάλες επιχειρήσεις με πολλαπλά γεωγραφικά σημεία παρουσίας. Η υπηρεσία προσφέρει οικονομικότερη τηλεφωνία με δωρεάν κλήσεις εντός του δικτύου και ανταγωνιστικές τιμές για τις κλήσεις εκτός δικτύου.

Η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας ξεκινά τον Οκτώβριο.

3. Ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις

Ο ΟΤΕ προχωρά στην προσφορά του πρώτου συνδυαστικού πακέτου σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικών υπηρεσιών και κινητής τηλεφωνίας.

ΟΤΕ All in One

O OTE παρουσιάζει το OTE All in One που συνδυάζει σε έναν μηνιαίο λογαριασμό:

• και απεριόριστο ADSL Internet έως 8 Mbps conn-x

• και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις από σταθερό conn-x talk

• και συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας Cosmote

Το OTE All in One θα είναι εμπορικά διαθέσιμο τον Οκτώβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v