Η Αικ. Σφακιανάκη- Πλατιά κατήγγειλε τη σύμβαση μετόχων με τη Μ. Ε. Σφακιανάκη

Το ποσοστό της άμεσης συμμετοχής της κας. Αικατερίνης Σφακιανάκη-Πλατιά παραμένει μηδενικό ενώ το ποσοστό έμμεσης συμμετοχής της μέσω της εταιρείας Σφακιανάκη διαμορφώνεται από 49,39% σε 16,46%

Η Αικ. Σφακιανάκη- Πλατιά κατήγγειλε τη σύμβαση μετόχων με τη Μ. Ε. Σφακιανάκη

Η Σφακιανάκης ανακοίνωσε ότι η μέτοχος της εταιρείας κα. Αικατερίνη Σφακιανάκη-Πλατιά, προέβη σε καταγγελία της από 01.08.2007 σύμβασης μετόχων μεταξύ της ιδίας και της κας Μιράντας-Ευστρατίας Σφακιανάκη.

Σύμφωνα με την προηγούμενη γνωστοποίηση, το ποσοστό της άμεσης συμμετοχής της κας. Αικατερίνης Σφακιανάκη-Πλατιά παραμένει μηδενικό ενώ το ποσοστό έμμεσης συμμετοχής της μέσω της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. διαμορφώνεται από 49,39% σε 16,46% του συνολικού αριθμού μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Σύμφωνα με την προηγούμενη γνωστοποίηση, το ποσοστό της άμεσης συμμετοχής της κας. Μιράντα-Ευστρατία Σφακιανάκη παραμένει μηδενικό ενώ το ποσοστό έμμεσης συμμετοχής της μέσω της εταιρείας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. διαμορφώνεται από 49,39% σε 32,93% του συνολικού αριθμού μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v