Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Εγκριση του stock option plan στα 10 ευρώ

Τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της εταιρίας, αποφάσισε η γ.σ. της MIG. Ειδικότερα πρόκειται για 82.999.315 μετοχές με τιμή διάθεσης τα 10 ευρώ.

MIG: Εγκριση του stock option plan στα 10 ευρώ
Τη θέσπιση προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της εταιρίας καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, στα οποία περιλαμβάνονται και πρόσωπα που παρέχουν στις εταιρίες αυτές υπηρεσίες σε σταθερή βάση, ενέκρινε η έκτακτη γ.σ. της MIG που συνήλθε χθες 3 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, τα δικαιώματα θα αφορούν μετοχές η ονομαστική αξία των οποίων θα ανέρχεται στο 1/10 του κεφαλαίου που είναι καταβεβλημένο κατά την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι 82.999.315 μετοχές ονομαστικής αξίας 44.819.630,10 ευρώ.

Η τιμή διάθεσης των μετοχών ορίστηκε σε 10 ευρώ ανά μετοχή δυναμένη να αναπροσαρμόζεται σε περίπτωση εταιρικών γεγονότων και η χρονική διάρκεια του προγράμματος σε 5 έτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε να καθορίζει τους ειδικότερους όρους του προγράμματος και να ρυθμίζει κάθε άλλο σχετικό θέμα εντός των πλαισίων της αποφάσεως της Γενικής Συνέλευσης και της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v