Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σκληρή απάντηση Βουρλούμη για έκθεση M. Stanley

”Ανεύθυνες σαχλαμάρες” χαρακτήρισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης, τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί κατακόρυφης ανόδου ή κάθετης πτώσης της μετοχής του Οργανισμού, ανάλογα με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου.

Σκληρή απάντηση Βουρλούμη για έκθεση M. Stanley
”Ανεύθυνες σαχλαμάρες” χαρακτήρισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης, τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί κατακόρυφης ανόδου ή κάθετης πτώσης της μετοχής του Οργανισμού, ανάλογα με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Στη διάρκεια δείπνου εργασίας, στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Βουρλούμης επισήμανε ότι τα σενάρια ”τα διαδίδουν διάφοροι ανεύθυνοι” και πρόσθεσε οι άνθρωποι του ΟΤΕ ”δεν έχουν να κάνουν τίποτε με όλα αυτά”.

Ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι τέτοιες φήμες η διοίκηση του Οργανισμού ”τις διαβάζει στις εφημερίδες και γελάει”. Ο επικεφαλής του ΟΤΕ σημείωσε, πάντως, ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αποκλείεται να επηρεάσει τον Οργανισμό, αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να προδικάσει με ποιον τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη έκθεσή του (30/8) ο διεθνής οίκος Morgan Stanley υποστηρίζει ότι η μετοχή του ΟΤΕ θα παρουσιάσει κέρδη 25% αν η σημερινή κυβέρνηση παραμείνει στην εξουσία, ενώ αντίθετα θα ”κατακρημνιστεί” σε επίπεδα χαμηλότερα κατά 15%, σε σχέση με σήμερα, αν τις εκλογές κερδίσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο κ. Βουρλούμης κατηγορήθηκε ότι η έκθεση της Morgan Stanley βασίστηκε σε διαρροές πληροφοριών, από εκτιμήσεις που ο ίδιος διατύπωσε, μιλώντας σε ξένους επενδυτές.

Το θέμα ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του προέδρου του ΟΤΕ για τη διατύπωση τέτοιων εκτιμήσεων εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v