Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ.Ολυμπ.:Τι απαντά στο πρόστιμο της Κεφαλαιαγοράς

Κατηγορηματική ήταν η Τεχνική Ολυμπιακή στην απάντησή της για το πρόστιμο που της επιβλήθηκε από την Κεφαλαιαγορά, ότι δεν έχει υποπέσει σε καμία παράβαση, όσον αφορά στην αύξηση της συμμετοχής της στην κατασκευαστική εταιρία ΜΟΧΛΟΣ ΑΕ σε ποσοστό πάνω από 50%.

Τ.Ολυμπ.:Τι απαντά στο πρόστιμο της Κεφαλαιαγοράς
Κατηγορηματική ήταν η άρνηση της Τεχνικής Ολυμπιάκής ότι έχει υποπέσει σε παράβαση σχετικά με την αύξηση της συμμετοχής της στην κατασκευαστική εταιρία ΜΟΧΛΟΣ ΑΕ σε ποσοστό πάνω από 50%.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επέβαλλε πρόστιμο ύψους 175.000 ευρώ στην εταιρία Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε. για παράβαση του κανονισμού δημόσιας πρότασης αγοράς κινητών αξιών, καθώς δεν προέβη σε υποχρεωτική δημόσια πρόταση, ως όφειλε, μετά την αύξηση της συμμετοχής της στην κατασκευαστική εταιρία ΜΟΧΛΟΣ ΑΕ σε ποσοστό πάνω από 50%

Η εταιρία στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι δεν υπέπεσε σε καμία παράβαση, καθώς η υπέρβαση αυτή αποτελούσε ”το αποτέλεσμα της νόμιμης άσκησης του δικαιώματός της προτίμησης στην αύξηση του κεφαλαίου της ΜΟΧΛΟΣ, και παράλληλα εκπλήρωση δεσμεύσεών της έναντι του ΧΑΑ στο πλαίσιο της πλήρους κάλυψης και επιτυχίας της εν λόγω αύξησης κεφαλαίου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v