Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

On line η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή ηλεκτρικού από την Elpedison

To site της ELPEDISON επιτρέπει σε πελάτες οικιακούς, επαγγελματίες ή σε μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις συνδεδεμένες στη χαμηλή τάση, να συμπληρώσουν την αντίστοιχη on-line φόρμα, να «ανεβάσουν» κάποια βασικά έγγραφα και να υποβάλλουν την αίτησή τους.

On line η διαδικασία αλλαγής προμηθευτή ηλεκτρικού από την Elpedison
Στις On-line πωλήσεις επεκτείνεται η ELPEDISON. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέχει πλέον σε όλους τους καταναλωτές τη δυνατότητα να γίνουν πελάτες της, μέσα από την εταιρική της ιστοσελίδα, www.elpedison.gr.

To site της ELPEDISON επιτρέπει σε πελάτες οικιακούς, επαγγελματίες ή σε μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις συνδεδεμένες στη χαμηλή τάση, να συμπληρώσουν την αντίστοιχη on-line φόρμα, να «ανεβάσουν» κάποια βασικά έγγραφα και να υποβάλλουν την αίτησή τους, αφού πρώτα αποδεχτούν τον αντίστοιχο τιμοκατάλογο και τους γενικούς όρους προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος, που παρέχονται αυτόματα στον ενδιαφερόμενο, όταν επιλέξει το προϊόν που επιθυμεί.

Αμέσως μετά την υποβολή της αίτησής του, ο χρήστης ενημερώνεται για τα επόμενα βήματα. Κατ' αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν εύκολα να αλλάξουν προμηθευτή, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο, ώστε να επωφεληθούν στη συνέχεια από τα ανταγωνιστικά προϊόντα και τις προσφορές, που η ELPEDISON διαθέτει στην αγορά σήμερα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v