Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Ασφαλιστικά μέτρα από G-Tech για Intralot

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών προσέφυγε σήμερα η G-Τech, ένας από τους τρεις συμμετέχοντες στον περίφημο διαγωνισμό για την τεχνολογική αναβάθμιση του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr. Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της G-Τech κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με τη διαδικασία του κατεπείγοντος κατά της απόφασης της απευθείας ανάθεσης από τον ΟΠΑΠ στην Intralot έργου με το ίδιο αντικείμενο με αυτό του διαγωνισμού!

ΟΠΑΠ: Ασφαλιστικά μέτρα από G-Tech για Intralot
Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών προσέφυγε σήμερα η G-Τech, ένας από τους τρεις συμμετέχοντες στον περίφημο διαγωνισμό για την τεχνολογική αναβάθμιση του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της G-Τech κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με τη διαδικασία του κατεπείγοντος κατά της απόφασης της απευθείας ανάθεσης από τον ΟΠΑΠ στην Intralot έργου με το ίδιο αντικείμενο με αυτό του διαγωνισμού!

Τα ασφαλιστικά μέτρα βασίζονται σε παραβιάσεις τόσο της κοινοτικής όσο και της ελληνικής νομοθεσίας που φέρονται να έχουν τελεστεί με την απευθείας ανάθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην αίτηση η G-Τech επικαλείται μεταξύ άλλων ότι η ματαίωση του διαγωνισμού στον οποίο συμμετείχε από τον ΟΠΑΠ έγινε άνευ ουδεμίας αιτιολογίας με μια απλή ανακοίνωση Τύπου.

Επίσης, ότι τον Νοέμβριο του 2006 το ίδιο δικαστήριο έπειτα από προσφυγή της Intralot είχε αποφανθεί ότι και οι τρεις προσφορές (G-Τech, Scientific Games, Intralot) ήταν καθ’ όλα νόμιμες και από τότε μέχρι τον Ιούλιο του 2007 ο ΟΠΑΠ δεν είχε καταφέρει να τις βαθμολογήσει επιλέγοντας την απευθείας ανάθεση στην Intralot του βασικού κορμού του διαγωνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v