Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΒΑ Leasing: Ανοδος μεγεθών στο εξάμηνο

Βελτίωση αποτελεσμάτων παρουσιάζει η ΕΤΒΑ Leasing στο α’ εξάμηνο του 2002 με τα προ φόρων κερδη να καταγράφουν άνοδο κατά 7,8% και τον κύκλο εργασιών κατά 17,5%, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

ΕΤΒΑ Leasing: Ανοδος μεγεθών στο εξάμηνο
Με άνοδο των προ φόρων κερδών κατά 7,8% και του κύκλου εργασιών κατά 17,5%, έκλεισε το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης για την ΕΤΒΑ Leasing, σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Ειδικότερα, τα κέρδη προ φόρων της εταιρίας ανήλθαν στα 1,58 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο του 2002, έναντι 1,46 εκατ. ευρώ που ήταν στο αντίστοιχο εξάμηνο του 2001. Αντίστοιχα ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 18,2 εκατ. ευρώ στο διάστημα Ιανουαρίου – Ιουλίου 2002, από 15,5 εκατ. ευρώ που ήταν το 2001.

Στο ίδιο διάστημα οι νέες συμβάσεις που υπογράφτηκαν ανήλθαν στο ποσό των 23,9 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 10 εκατ ευρώ αφορούν συμβάσεις στα μεταφορικά μέσα, 5,4 εκατ. ευρώ μηχανήματα και λοιπός μηχανολογικός εξοπλισμός, 4,3 εκατ. ευρώ συμβάσεις ακινήτων και 4,2 εκατ. ευρώ συμβάσεις σε έπιπλα και λοιπό εξοπλισμό.

Σημειώνεται ότι οι επισφαλείς απαιτήσεις της εταιρίας καλύπτονται σήμερα σε ποσοστό 120% μετά τις προβλέψεις που πραγματοποιήθηκαν με την απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της που αφορούσε στην αναμόρφωση του ισολογισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v