Lavisoft: Σύμβαση με τον Δήμο Αγίου Δημητρίου για το Time MaSter

Το πρόγραμμα συνεργάζεται με κατάλληλους ηλεκτρονικούς σταθμούς ωρομέτρησης για τη συλλογή των στοιχείων που συγκεντρώνονται σ' αυτούς από τα "κτυπήματα" των καρτών παρουσίας των εργαζομένων.

Lavisoft: Σύμβαση με τον Δήμο Αγίου Δημητρίου για το Time MaSter
Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής με τον Δήμο Αγίου Δημητρίου, για την εγκατάσταση του συστήματος της Time MaSter.

Το Time MaSter ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR MaSter της Lavisoft.

Συνεργάζεται με κατάλληλους ηλεκτρονικούς σταθμούς ωρομέτρησης (Time Attendance Terminals) για τη συλλογή των στοιχείων που συγκεντρώνονται σ' αυτούς από τα "κτυπήματα" των καρτών παρουσίας των εργαζομένων.

Στη συνέχεια, η εφαρμογή αναλαμβάνει την επεξεργασία των στοιχείων, την έκδοση όλων των απαραίτητων καταστάσεων, αναλυτικών και συγκεντρωτικών, καθώς και τη δημιουργία κατάλληλων αρχείων για αυτόματη ενημέρωση του προγράμματος Μισθοδοσίας.

Το Time MaSter, προσαρμοσμένο στην ελληνική εργατική νομοθεσία, έχει τη δυνατότητα της αυτόνομης λειτουργίας για τη διαχείριση των παρουσιών του προσωπικού, ενώ μπορεί να αποτελέσει ένα συμπλήρωμα της μισθοδοσίας, ολοκληρώνοντας τη μηχανογραφική κάλυψη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Επιχείρησης ή του Οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v