Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση θυγατρικής της Tousa

Η διεύθυνση του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής ανακοινώνει, ότι το υποκατάστημα της Engle Homes του Ορλάντο, της αμερικανικής θυγατρικής της εταιρείας TOUSA Inc. κέρδισε το Εθνικό βραβείο Εμπειρίας Καλύτερου Κατασκευαστή Κατοικιών για το 2007.

Βράβευση θυγατρικής της Tousa
Η διεύθυνση του ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής ανακοινώνει, ότι το υποκατάστημα της Engle Homes του Ορλάντο, της αμερικανικής θυγατρικής της εταιρίας TOUSA Inc. κέρδισε το Εθνικό βραβείο Εμπειρίας Καλύτερου Κατασκευαστή Κατοικιών για το 2007.

Το Χρυσό AVID 2007 απονεμήθηκε στην Engle Homes του Ορλάντο από το περιοδικό ”Επαγγελματίες Κατασκευαστές” (”Professional Builders”) επιβραβεύοντας την μεθοδική και ποιοτική δραστηριότητα της εταιρίας.

Παράλληλα, η βράβευση της εταιρίας ως Καλύτερου Κατασκευαστή Κατοικιών στις ΗΠΑ για 500 και πάνω επιτυχημένες συμφωνίες αποτελεί αναγνώριση της μακροχρόνιας δέσμευσης της Engle Homes και της TOUSA για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων.

Το περιοδικό ”Επαγγελματίες Κατασκευαστές” (”Professional Builders”) αποτελεί την κορυφαία και πλέον έγκριτη έκδοση για τον κατασκευαστικό κλάδο στις ΗΠΑ.

Κάθε χρόνο δημοσιεύει την έρευνα ”Professional Builder Giant 400” στην οποία παρουσιάζονται οι 400 μεγαλύτεροι κατασκευαστές σύμφωνα με τον αριθμό των κατοικιών που παρέδωσαν την προηγούμενη χρονιά και τα έσοδα που αποκόμισαν από τις πωλήσεις αυτές. Η TOUSA κατέκτησε την 16η θέση με 9602 κατοικίες μέσα στο 2006.

Η Engle Homes κατέχει εξέχουσα θέση στον κλάδο της κατασκευής κατοικιών στις ΗΠΑ. Με ποιοτικό προϊόν, μοντέρνες διαδικασίες λειτουργίας, πολύχρονη εμπειρία και διορατικότητα η Engle Homes ξεκίνησε να προετοιμάζεται για τις σημερινές συνθήκες στην αγορά και τον κλάδο της κατασκευής κατοικιών πριν από 6 χρόνια. Έτσι, παρά τη γενικότερη κρίση του κλάδου, η Engle Orlando κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει τις πωλήσεις της σε υψηλά επίπεδα αλλά να επιτύχει και ένα εταιρικό ρεκόρ πωλήσεων για το Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη των σχέσεων με τους πελάτες της η Engle Homes του Ορλάντο είναι κυρίαρχη σε μια ανταγωνιστική αγορά, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή παρουσία και την δέσμευση για ποιότητα που διακρίνει την οικογένεια της TOUSA συνολικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v