Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΙΕΚΑΤ: Με πτυχίο 6ης τάξης

Την απόκτηση πτυχίου 6ης τάξης και τη δυναμική της παρουσία στα δημόσια έργα, μέσω της θυγατρικής ΔΙΕΚΑΤ Ελληνικές Κατασκευές, που προέκυψε από τη συνεργασία με τον όμιλο της Τεχνικής Ολυμπιακής επιδιώκει η ΔΙΕΚΑΤ.

ΔΙΕΚΑΤ: Με πτυχίο 6ης τάξης
Νέα εποχή ξεκινά για τη ΔΙΕΚΑΤ στο νέο περιβάλλον των κατασκευών, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης, καθώς, αφενός αποκτά σημαντικό μερίδιο στον Ομιλο Μοχλός – Τεχνική Ολυμπιακή και αφετέρου, μέσω της θυγατρικής της ΔΙΕΚΑΤ – Ελληνικές Κατασκευές ΑΤΕ, εδραιώνει την παρουσία της στον τομέα των δημοσίων έργων, που απαιτούν το δεύτερο μεγαλύτερο πτυχίο, αυτό της 6ης τάξης.

Επιπλέον, η ΔΙΕΚΑΤ θα συνεχίσει την πορεία της στον τομέα των ιδιωτικών έργων, συμπεριλαμβανομένων και των τηλεπικοινωνιακών, ενώ, μέσω των θυγατρικών της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διατηρεί και διευρύνει της δραστηριότητές της στους τομείς των γενικών κατασκευών, κινητής τηλεφωνίας, παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και εκμετάλλευσης υδροηλεκτρικών σταθμών, αξιοποίησης ακινήτων και εμπορίας πετρελαιοειδών και λιπαντικών.

Η παρουσία της εισηγμένης στους πιο πάνω τομείς είναι έντονη σε χώρες της Βαλκανικής, όπως Ρουμανία, Αλβανία, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, αλλά και σε χώρες εκτός Βαλκανικής, όπως Κύπρος, Αίγυπτος και Μ. Βρετανία.

Τέλος, από πλευράς εταιρίας υπογραμμίζεται ότι οι πιο πάνω εξελίξεις δεν επηρεάζουν τη μετοχική σύνθεση της μητρικής εταιρίας, η οποία παραμένει ως έχει, ενώ αναμένεται να επηρεαστούν θετικά ο κύκλος εργασιών και τα κέρδη της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v