Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H MIG απέκτησε το 5,3% του ΟΤΕ (update 3)

To 5,3% του ΟΤΕ κατέχει η Marfin Investment Group, όπως ανακοίνωσε η ίδια, επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες της Thomson Financial News που αναμετέδωσε άμεσα το euro2day.gr. Kύκλοι της MIG σε ερώτηση για τις περαιτέρω προθέσεις τους ως προς τον ΟΤΕ, αρνήθηκαν να απαντήσουν επιφυλασσόμενοι για πληρέστερη ενημέρωση σε μεταγενέστερο χρόνο.

H MIG απέκτησε το 5,3% του ΟΤΕ (update 3)
To 5,3% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ κατέχει στις 16 Αυγούστου η Marfin Investment Group, όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Thomson Financial News και αναμετέδωσε άμεσα και πρώτο από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης το euro2day.gr, το οποίο στη συνέχεια επικοινώνησε με κύκλους της MIG, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την πληροφορία της Thomson Financial News, προσθέτοντας ότι έπεται η επίσημη ανακοίνωση.

Η κίνηση της MIG αποδεικνύει ότι οι πτωτικές αγορές κρύβουν συνήθως πολύτιμες αγοραστικές ευκαιρίες και ο πανικός της στιγμής τις ισοπεδώνει ως αξίες με αποτέλεσμα αργότερα, όταν ανακαλύπτονται, να ειναι αργά για τους επενδυτές.

Η πτώση των αγορών τις τελευταίες μέρες, που οφείλεται στα τεκταινόμενα στην Αμερική με τα subprime mortgages, έχει παραμερίσει τον ορθολογισμό στην επενδυτική αξιολόγηση με το ”εξυπνο χρήμα” να εκμεταλλεύεται τις ισοπεδωτικές πωλήσεις και να ”κτίζει” αξιόλογες θέσεις στα χαρτοφυλάκια.

Οι κύκλοι της MIG σε ερώτηση του euro2day.gr για τις περαιτέρω προθέσεις τους ως προς τον ΟΤΕ, αρνήθηκαν να απαντήσουν επιφυλασσόμενοι για πληρέστερη ενημέρωση σε μεταγενέστερο χρόνο.

--- H ανακοίνωση της MIG

Η ”MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” ανακοινώνει ότι την 16.8.2007 το ποσοστό συμμετοχής της στην εταιρεία ”ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” ανήλθε σε ποσοστό 5,30 % της επί του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v