Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sunlight: Νέα παραγγελία από το υπ. Άμυνας της Ολλανδίας

Η εν λόγω ανάθεση συνιστά την τρίτη φορά που η εταιρία κερδίζει διαγωνισμό του υπουργείου Άμυνας της Ολλανδίας.

Sunlight: Νέα παραγγελία από το υπ. Άμυνας της Ολλανδίας
Η εταιρεία Συστήματα Sunlight ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου Olympia συμφερόντων Πάνου Γερμανού, υπέγραψε νέα σύμβαση με το υπουργείο Άμυνας της Ολλανδίας για την προμήθεια μίας μπαταρίας υποβρυχίου τύπου Walrus.

Η εν λόγω ανάθεση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς συνιστά την τρίτη φορά που η εταιρία κέρδισε διαγωνισμό του υπουργείου Άμυνας της Ολλανδίας, ανταγωνιζόμενη τις δύο μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου. Ο διεθνής διαγωνισμός ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2015 και η σύμβαση υπογράφηκε το Σεπτέμβριο του 2015.

Με επίκεντρο τη μονάδα παραγωγής της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης, η οποία λειτουργεί σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα και προδιαγραφές, η εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των συσσωρευτών υποβρυχίων και συναγωνίζεται με τους γίγαντες του κλάδου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει και έχοντας αναπτύξει 25 διαφορετικούς τύπους στοιχείων μπαταριών, η Sunlight έχει ήδη παραδώσει περισσότερα από 60 σετ μπαταριών υποβρυχίων στο Πολεμικό Ναυτικό διαφόρων χωρών, ξεπερνώντας συνολικά την προμήθεια/κατασκευή 25.000 στοιχείων.

Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη προμηθεύσει με μπαταρίες υποβρυχίων χώρες όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ελλάδα, η Ολλανδία, το Περού, η Ουκρανία, η Αίγυπτος, το Πακιστάν, η Νότια Αφρική, το Εκουαδόρ και η Κορέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v