Aifos Tech: Νέα ελληνική εταιρεία λογισμικού για φορητές συσκευές

Η νέα εταιρεία ανέπτυξε λογισμικό που επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε φορητές συσκευές για την επισκευή, την αναβάθμιση ή την συντήρησή τους.

Aifos Tech: Νέα ελληνική εταιρεία λογισμικού για φορητές συσκευές

Με στόχο την υλοποίηση έργων παγκοσμίως, που αφορούν την απομακρυσμένη πρόσβαση, τον δυναμικό έλεγχο και συντήρηση των κινητών συσκευών και tablets με λειτουργικά Androids, Windows Mobile και Windows CE, ξεκίνησε τη λειτουργία της η ελληνική εταιρεία η Aifos Tech.

Η διοίκηση της νεοϊδρυθείσας εταιρείας υποστηρίζει πως η ασφαλής και γρήγορη πρόσβαση που πραγματοποιείται με τη βοήθεια του νέου προϊόντος της Aifos Tech (WiseMo – έξυπνο κινητό), προς υπολογιστές, δίκτυα, κινητά τηλέφωνα (smartphones με Android, Windows Mobile και Windows CE), κινητές συσκευές (Handheld devices), όπως συσκευές παραγγελιοληψίας και ηλεκτρονικής τιμολόγησης, scanners, αλλά και μηχανήματα, έρχεται να καλύψει πρωταρχικές ανάγκες επιχειρήσεων όλων των κλάδων συνεισφέροντας τόσο στην εξοικονόμηση κόστους όσο και στην αύξηση της καθημερινής παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

Σημειώνεται ότι η Aifos Tech δίνει την δυνατότητα στο προσωπικό τεχνικής υποστήριξης ενός οργανισμού, χωρίς να μετακινηθεί από το γραφείο του, να αποκτά ασφαλή και μεθοδευμένη πρόσβαση σε κινητές συσκευές αλλά και σε παραδοσιακούς υπολογιστές και servers που βρίσκονται σε απομακρυσμένα σημεία, προκειμένου για την υποστήριξή τους, για την μεταφορά αρχείων, για αξιολόγηση των resources τους αλλά και για την προστασία τους. Η γρήγορη επικοινωνία πραγματοποιείται είτε μέσω μοναδικού ασφαλούς internet (myCloud domain), είτε και παραδοσιακά μέσω LAN (TCP), είτε και με τους δύο τρόπους και μάλιστα ταυτόχρονα.

Το προϊόν απομακρυσμένης πρόσβασης με τεχνολογία επικοινωνίας μέσω ασφαλούς myCloud αλλά και τοπικού δικτύου (LAN), είναι το νέο επιχειρηματικό λογισμικό της εταιρείας Aifos Tech Ltd (www.aifostech.com) – WiseMo - συνδέεται άρρηκτα με όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων όπου υπάρχουν υπολογιστές, κινητές συσκευές, συσκευές παραγγελιοληψίας, ηλεκτρονικής τιμολόγησης, αλλά και μηχανήματα.

H Aifos Tech "εστιάζει στην μεθοδευμένη και παραγωγική λειτουργία του νέου της λογισμικού ούτως ώστε οι επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας οι οποίες διαθέτουν και λειτουργούν κινητές συσκευές (smartphones και tablets), να μειώνουν τα λειτουργικά τους κόστη και να αυξάνουν την παραγωγικότητά τους".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v