Λύση της Retail@Link επέλεξαν οι Εκδόσεις Σαββάλας

Ο εκδοτικός οίκος επέλεξε τη λύση e-Invoicing της Retail@Link που αυτοματοποιεί την καταχώρηση και την αρχειοθέτηση των παραστατικών της.

Λύση της Retail@Link επέλεξαν οι Εκδόσεις Σαββάλας

Τις ολοκληρωμένες λύσεις e-Invoicing της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft), με στόχο την αυτοματοποίηση της αποστολής ηλεκτρονικών παραστατικών στο πελατολόγιό τους επέλεξαν οι Εκδόσεις Σαββάλας.

Η εταιρία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την αλυσίδα καταστημάτων Public και μέσω του δικτύου του καινοτόμου παρόχου, κατάφερε να αυτοματοποιήσει την καταχώρηση και αρχειοθέτηση των παραστατικών της στα συστήματα του πελάτη της χωρίς καθυστερήσεις, λάθη ή χειροκίνητες διαδικασίες.

Η συνέργεια του εκδοτικού οίκου με την αλυσίδα Public στις λειτουργίες τιμολόγησης μέσω της λύσης R@L e-Invoicing EDI, προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με το πελατολόγιό του και το μεγαλύτερο δίκτυο επιχειρήσεων, χωρίς απαιτήσεις προσαρμογής στα υπάρχοντα συστήματα και τις υποδομές του οργανισμού. Παράλληλα η εταιρία έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με ολόκληρο το πελατολόγιό της, χωρίς κόστος και με την ευκολία επέκτασης που της προσφέρει ο πάροχος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v