Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καλλιμάνης: Διάκριση στα Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2015

Το βραβείο παρέλαβε η Group Brand Manager Γεωργία Τσούτσικου παρουσία της Εντεταλμένης Συμβούλου της εταιρίας Ντίνας Καλλιμάνη, σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στο Balux Prive.

Καλλιμάνης: Διάκριση στα Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2015

Το χρυσό βραβείο Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2015 στην κατηγορία Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος / Σειρά Προϊόντων απέσπασε η εταιρία Καλλιμάνης για την προϊοντική σειρά Kallimanis Εποχιακά. Πρόκειται για μια νέα σειρά 5 θαλασσινών γεύσεων που τοποθέτησε η εταιρία στην ελληνική αγορά για τις αυξημένες διατροφικές ανάγκες της μεγάλης Σαρακοστής.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σειρά λειτούργησε αθροιστικά για το brand Kallimanis την επίμαχη περίοδο της Σαρακοστής.

Οπως αναφέρει η εταιρία, το βραβείο παρέλαβε η Group Brand Manager Γεωργία Τσούτσικου παρουσία της Εντεταλμένης Συμβούλου της εταιρίας Ντίνας Καλλιμάνη, σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στο Balux Prive, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 250 εξέχοντα στελέχη της αγοράς, εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων και ακαδημαϊκοί.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη διάκριση καθώς αποτελεί ακόμα μια επισφράγιση όχι μόνο του ορθού προσανατολισμού της εταιρίας για διαρκή καινοτομία σε επίπεδο προϊόντων αλλά και της δέσμευσής μας να είμαστε στο πλευρό των καταναλωτών μας με προϊόντα υψηλής ποιότητας» δηλώνει η Group Brand Manager της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ. «Η περίοδος της Μεγάλης Σαρακοστής, είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους καταναλωτές που αποφασίζουν να νηστέψουν, να έχουν ανάγκη και να αναζητούν λύσεις στην επιλεκτική διατροφή τους. Η νέα σειρά Kallimanis Εποχιακά σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε ακριβώς για να δώσει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να εντάξει συχνότερα και ακόμα πιο δημιουργικά θαλασσινές γεύσεις στο νηστίσιμο τραπέζι του. Αυτός ήταν και ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που η νέα σειρά βρήκε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v