Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΠΡΟ: Προς αύξηση κεφαλαίου 350 εκατ. ευρώ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ποσού 350 εκατ. ευρώ περίπου και την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 2,13 ευρώ η κάθε μία, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων, καλείται να αποφασίσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Eurobank Properties που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2007.

ΕΥΠΡΟ: Προς αύξηση κεφαλαίου 350 εκατ. ευρώ
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ποσού 350 εκατ. ευρώ περίπου και την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 2,13 ευρώ η κάθε μία, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων, καλείται να αποφασίσει η έκτακτη γενική συνέλευση της Eurobank Properties που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου 2007, σε συνέχεια της από 6/8/2007 απόφασης του Δ.Σ. της εταιρίας.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας προτείνει η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών να δύναται να υπερβαίνει τη χρηματιστηριακή τους τιμή κατά τον χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης.

Τα κεφάλαια που θα προκύψουν από την προτεινόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα διατεθούν για την απόκτηση υψηλής ποιότητας χώρων γραφείων και καταστημάτων, αποθηκευτικών και βιομηχανικών χώρων σε τοποθεσίες υψηλής ή εν δυνάμει υψηλής εμπορικότητας και προβολής, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα χρήσης των κεφαλαίων, η εταιρία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των αντλούμενων κεφαλαίων σε διάστημα 24 μηνών από την τελική κάλυψη της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου.

Το ενημερωτικό υλικό βρίσκεται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v