Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Συμφωνία για ανέγερση κτιρίου

Την Πέμπτη 02 Αυγούστου 2007 υπεγράφη Προγραμματική Συμφωνία Ανάπτυξης Δικαστικού Μεγάρου μεταξύ του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ., της Θέμις Κατασκευαστική και της ΟΛΘ, για την ανέγερση κτιρίου για τη στέγαση του Ειρηνοδικείου και Πταισματοδικείου Θεσσαλονίκης, εντός των ορίων του οικοπέδου της ΟΛΘ.

ΟΛΘ: Συμφωνία για ανέγερση κτιρίου
Την Πέμπτη 02 Αυγούστου 2007 υπεγράφη Προγραμματική Συμφωνία Ανάπτυξης Δικαστικού Μεγάρου μεταξύ του ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ., της Θέμις Κατασκευαστική και της ΟΛΘ.

Η προγραμματική συμφωνία αφορά στην ανέγερση κτιρίου εμβαδού 7.500 τ.μ. περίπου και 3.000 τ.μ. υπόγειων χώρων (Η/Μ Αρχειοθηκών, parking), για τη στέγαση του Ειρηνοδικείου και Πταισματοδικείου Θεσσαλονίκης, εντός των ορίων του οικοπέδου της ΟΛΘ.

Η Θέμις Κατασκευαστική θα εκπονήσει την Τεχνική Μελέτη του κτιρίου και θα μεριμνήσει για την έκδοση της κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) των Υπουργών ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ και Δικαιοσύνης.

Η δημοπράτηση και επίβλεψη του έργου θα γίνει από την ΟΛΘ, η οποία στη συνέχεια θα εκμισθώσει το ακίνητο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.). Το κόστος Λειτουργίας - Συντήρησης του κτιρίου βαρύνει το μισθωτή (ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.).

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από την ΟΛΘ. Το συνολικό μίσθωμα θα διαμορφωθεί βάσει του κόστους κατασκευής και του κόστους χρήσεως χερσαίας ζώνης (γυμνής γής).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v