Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χαμηλότερες χρεώσεις περιαγωγής από την COSMOTE

Εφαρμόζοντας τον κοινοτικό κανονισμό για τη μείωση των χρεώσεων περιαγωγής, η COSMOTE μειώνει τις χρεώσεις σε ποσοστό που φτάνει και το 86%, από τις 30/8.

Χαμηλότερες χρεώσεις περιαγωγής από την COSMOTE
Εφαρμόζοντας τον κοινοτικό κανονισμό για τη μείωση των χρεώσεων περιαγωγής, η COSMOTE μειώνει τις χρεώσεις σε ποσοστό που φτάνει και το 86%, από τις 30/8. Επιπλέον, συνδρομητές της COSMOTE στην Κύπρο μπορούν να καλέσουν στην Ελλάδα αλλά και εντός της Κύπρου με ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις από αυτές που ισχύουν για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η χρέωση της περιαγωγής στις εξερχόμενες κλήσεις φωνής στην Ευρωζώνη διαμορφώνεται στα 0,49€/λεπτό (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) ενώ στις εισερχόμενες κλήσεις στα 0,24€/λεπτό (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). Η χρέωση της περιαγωγής στην Ευρωζώνη ισχύει ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης.

Πιο αναλυτικά, οι χρεώσεις Περιαγωγής της Ευρωζώνης έχουν ως εξής:

Ευρωζώνη Α:

Κλήση προς Ελλάδα: 0,0097€/δευτ

Κλήση προς Ευρωζώνη: 0,0097€/δευτ

Τοπική κλήση: 0,0097€/δευτ

Εισερχόμενη κλήση: 0,0048/δευτ

Ευρωζώνη Β:

Κλήση προς Ελλάδα: 0,0079€/δευτ

Κλήση προς Ευρωζώνη: 0,0097€/δευτ

Τοπική κλήση: 0,0039€/δευτ

Εισερχόμενη κλήση: 0,0048/δευτ



Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Η Ευρωζώνη (Α και Β) περιλαμβάνει τις εξής χώρες:

Ευρωζώνη Α: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία και υπερπόντιες κτήσεις, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, , Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.

Ευρωζώνη Β: Κύπρος

Η αναπροσαρμογή καλύπτει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις και αφορά συνδρομητές με ατομικά συμβόλαια, καθώς και καρτοκινητής τηλεφωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v