Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Unibrain με Microsoft Ελλάς

Ενα νέο προϊόν σε συνεργασία με την Microsoft Ελλάς, το FireNAS, που αποτελεί μία νέα πρόταση στη συνεχώς διευρυνόμενη αγορά της δικτυακής αποθήκευσης δεδομένων, θα διαθέτει στην παγκόσμια αγορά η Unibrain.

Συνεργασία Unibrain με Microsoft Ελλάς
Η Unibrain, με αρωγό τη Microsoft Ελλάς κάνει άλλο ένα καινοτόμο βήμα προς την αγορά της δικτυακής αποθήκευσης δεδομένων. Το νέο προϊόν της Unibrain ονομάζεται FireNAS και αποτελεί μία νέα πρόταση στη συνεχώς διευρυνόμενη αγορά της δικτυακής αποθήκευσης δεδομένων.

Ο FireNAS παρέχει 640GB αποθηκευτικού χώρου (είναι διαθέσιμος και σε μοντέλα 240, 480 και σύντομα 800GB) μέσω όλων των διαδεδομένων δικτύων Ethernet 10/100, Gigabit Ethernet αλλά και μέσω FireWire. Η αγορά του FireNAS εκτείνεται από την γενική αγορά δικτύων έως και τις κάθετες – εξειδικευμένες αγορές του Broadcasting, του Pre-Press ή του Audio/Video χάρη στην ικανότητά του να χειρίζεται μεγάλο όγκο δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από πολλούς χρήστες.

Για τη σχεδίαση ενός πραγματικά πολυμορφικού μέσου αποθήκευσης όπως ο FireNAS, απαιτήθηκε η μέγιστη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του Hardware. Για την επίτευξη αυτού του στόχου τα Microsoft® Windows® 2000 SAK αποτελούσαν την καλύτερη επιλογή. Η χρήση του πλέον διαδεδομένου λειτουργικού για embedded συστήματα παρέχει στον FireNAS συμβατότητα με όλες τις γνωστές πλατφόρμες όπως Windows, Unix, Linux, Mac OS, κλπ

Η διάθεση του FireNAS στην παγκόσμια αγορά θα γίνει μέσω ενός εντελώς νέου δικτύου μεταπωλητών που η Unibrain έχει εγκαθιδρύσει από τις αρχές του 2002 και συνεχίζει να επεκτείνει στην Ευρώπη, την Ασία αλλά και την Αμερική.

Την αγορά της Αμερικής χειρίζεται η Unibrain Inc που ιδρύθηκε εκεί το 2000, ενώ τις αγορές Ευρώπης και Ασίας χειρίζεται η Unibrain AE. Το κανάλι μεταπωλητών του FireNAS δραστηριοποιείται σε νέες για τη Unibrain αγορές, όπως αυτές του επαγγελματικού Audio – Video, του Broadcasting, του Small – Medium Business Storage, κ.α.

Στηρίζοντας την προσπάθεια της Unibrain για διείσδυση τόσο στην Ελληνική, όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά, η Microsoft Ελλάς θα ”συνοδεύει” το FireNAS τόσο σε επίπεδο διάθεσης όσο και σε επίπεδο προβολής.

Στα βραχυπρόθεσμα πλάνα των δύο εταιριών περιλαμβάνονται κοινές εκδηλώσεις παρουσίασης τόσο των λειτουργικών όσο και των εφαρμογών τους, παρουσιάσεις και σεμινάρια σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρίες υψηλής τεχνολογίας, co-development ή co-marketing καθώς και συνεχής ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε όλα τα επίπεδα.

Η Unibrain (Reuters: UNBr.AT), η οποία ιδρύθηκε το 1990, είναι μία πρωτοπόρος εταιρία ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού και υλικού FireWire (IEEE 1394) και διαθέτει ήδη μία πλήρη σειρά FireWire προϊόντων καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών. Η Unibrain είναι ενεργό μέλος του 1394 Trade Association από το 1997 συμμετέχοντας στην ανάπτυξη της τεχνολογίας FireWire.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v