Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στην τελική ευθεία νέα σύμβαση με Intralot

Σε ανανέωση της εξάμηνης σύμβασης με την Intralot φέρεται να οδηγείται ο ΟΠΑΠ, με τη νέα συμφωνία, ύψους 115 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ, να είναι τριετούς διάρκειας, με δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ”Ελευθεροτυπίας”.

ΟΠΑΠ: Στην τελική ευθεία νέα σύμβαση με Intralot
Σε ανανέωση της εξάμηνης σύμβασης με την Intralot φέρεται να οδηγείται ο ΟΠΑΠ, με τη νέα συμφωνία να είναι τριετούς διάρκειας, με δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ”Ελευθεροτυπίας”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο ΟΠΑΠ προχώρησε σε νέα σύμβαση με την Intralot, ύψους 115 εκατ. ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ (96.480.000 χωρίς ΦΠΑ), η οποία πάντως τελούσε μέχρι αργά χθες το βράδυ υπό την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΑΠ και σήμερα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Σύμφωνα πάντα με την ”Ελευθεροτυπία” η νέα συμφωνία προβλέπει διεύρυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών με παροχή λογισμικού για την εισαγωγή και νέων παιχνιδιών στο Στοίχημα. Το νέο παιχνίδι θα λέγεται Flex Bet και η Intralot θα προσφέρει λογισμικό και συμβουλευτικές υπηρεσίες για το live betting και τον έλεγχο των αποδόσεων.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, το πιο ακριβοπληρωμένο κομμάτι της νέας σύμβασης είναι οι υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης του δικτύου, ενώ προβλέπεται η διάθεση από την Intralot στον ΟΠΑΠ συνολικά 29.400 τερματικών διαφόρων τύπων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v