Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έμφαση στη Γιουγκοσλαβία δίνει η Εθνική

Τη στρατηγική και τους στόχους της Εθνικής ανέπτυξε η διοίκησή της σε ομάδα Ελλήνων και Γιουκοσλάβων δημοσιογράφων, ενώ τόνισε πως στόχος της αποτελεί ο αριθμός των υποκαταστημάτων της να ανέλθει στα 15 μέσα στο 2003 και τα 5 μέχρι το τέλος του έτους.

Έμφαση στη Γιουγκοσλαβία δίνει η Εθνική
Η Διοίκηση της ΕΤΕ δεξιώθηκε ομάδα Γιουγκοσλάβων και Ελλήνων δημοσιογράφων του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, προς τους οποίους ανέπτυξε τη στρατηγική και τους στόχους της Τράπεζας για δυναμική παρουσία στην αγορά της Γιουγκοσλαβίας, στο πλαίσιο της ευρύτερης επιτυχημένης επέκτασης της στην περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Στη συνάντηση τονίσθηκε ιδιαίτερα η σημασία την οποία προσδίδει η Διοίκηση της ΕΤΕ στο δίκτυο της Τράπεζας στη Γιουγκοσλαβία, το οποίο μέχρι το τέλος του χρόνου θα αριθμεί πέντε καταστήματα, με στόχο ο αριθμός τους να φθάσει τα δεκαπέντε μέσα στο 2003.

Το δίκτυο αυτό, όπως επισημάνθηκε, σε συνδυασμό με την ισχυρή παρουσία του Ομίλου της ΕΤΕ στην περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης και στα μεγάλα διεθνή χρηματοοικονομικά κέντρα, αναμένεται ότι θα συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση της περιφερειακής παρουσιας της ΕΤΕ καθως και στην αύξηση της συμμετοχής του διεθνούς δικτύου της στην κερδοφορία του Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v