Σε ελληνικές εταιρίες το 90% των ετήσιων δαπανών της Wind

Το 2014, οι δαπάνες σε τοπικούς προμηθευτές (ελληνικές εταιρείες) αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% των συνολικών δαπανών της εταιρίας για το έτος.

Σε ελληνικές εταιρίες το 90% των ετήσιων δαπανών της Wind

Ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική αγορά δίνει η WIND Ελλάς, επιλέγοντας να προμηθεύεται υλικά και υπηρεσίες από ελληνικές εταιρίες. Στο πλαίσιο αυτό, για εργολαβικές/οικοδομικές εργασίες σε τοπικές αγορές ανά την Ελλάδα η WIND χρησιμοποιεί εταιρίες της εκάστοτε περιοχής, ενώ για τις αγορές σε προωθητικά υλικά και εκτυπωτικές εργασίες χρησιμοποιούνται κατά κανόνα ελληνικές εταιρίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται στον ετήσιο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND για το 2014, οι δαπάνες σε τοπικούς προμηθευτές (ελληνικές εταιρίες) αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% των συνολικών δαπανών της εταιρίας για το έτος. Οι λοιπές δαπάνες σε μη τοπικούς προμηθευτές αφορούν κυρίως αγορές τηλεπικοινωνιακών προϊόντων για τα οποία δεν υπάρχει τοπική εκπροσώπηση στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επένδυση της WIND σε τοπικές εταιρίες για εργολαβικές/οικοδομικές εργασίες έχει ενισχυθεί ιδιαιτέρως και από την ανανέωση του δικτύου καταστημάτων της, ένα μεγάλο έργο που αλλάζει τελείως το πρόσωπο της εταιρίας σε όλη την επικράτεια.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση, ήδη έχουν παραδοθεί 160 νέα καταστήματα WIND και το έργο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, για να καλύψει όλη την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρίας, με συνολικό προϋπολογισμό τα 20 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v