Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Μετά τον ΟΠΑΠ τώρα και το Ν. Μεξικό

Ενώ τα στελέχη της φέρονται να θριαμβολογούν για την περιφανή νίκη που κατήγαγαν κόντρα στις αρχικές κυβερνητικές διακηρύξεις ως προς τη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών και τεχνολογίας στον ΟΠΑΠ, με τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του οργανισμού για απευθείας ανάθεση τριετούς έργου ύψους άνω των 150 εκατ. ευρώ να είναι σε εξέλιξη, μια χθεσινή είδηση έρχεται να ενισχύσει το κλίμα ευφορίας στο στρατόπεδο του κ. Κόκκαλη.

Intralot: Μετά τον ΟΠΑΠ τώρα και το Ν. Μεξικό
Ενώ τα στελέχη της Intralot φέρονται να θριαμβολογούν για την περιφανή νίκη που κατήγαγαν κόντρα στις αρχικές κυβερνητικές διακηρύξεις ως προς τη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών και τεχνολογίας στον ΟΠΑΠ, με τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του οργανισμού για απευθείας ανάθεση τριετούς έργου ύψους άνω των 150 εκατ. ευρώ να είναι σε εξέλιξη, μια χθεσινή είδηση έρχεται να ενισχύσει το κλίμα ευφορίας στο στρατόπεδο του κ. Κόκκαλη.

Η αμερικανική πολιτεία του Νέου Μεξικού έρχεται να προστεθεί στο πελατολόγιο της Intralot έχοντας διασφαλίσει χθες την επιλογή της ως μειοδότη για τη διενέργεια της λοταρίας της πολιτείας.

Αν και μικρή η συγκεκριμένη αγορά (πωλήσεις το 2007 148 εκατομμύρια δολ.) το Ν. Μεξικό είναι η τέταρτη αμερικανική πολιτεία που επιλέγει την Intralot με βάση το κριτήριο της φθηνότερης προσφοράς μετά το Αϊντάχο, τη Μοντάνα και τη Νεμπράσκα.

Η εταιρία που είχε την ευθύνη διενέργειας της λοταρίας στο Ν. Μεξικό μέχρι τούδε είναι η αμερικανική G-tech. Το συμβόλαιο με την Ιntralot θα είναι επταετούς διάρκειας και θα αρχίσει από τον Νοέμβριο του 2008.

Ως προς το θέμα του ΟΠΑΠ ενδεχομένως οι θριαμβολογίες να είναι πρόσκαιρες αφού η χθεσινή είδηση της διενέργειας εισαγγελικής έρευνας μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη για την προαναγγελθείσα πρωτοφανή ανάθεση του έργου του οργανισμού στην εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v