ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ: Με ποσοστό 17,35% η York Global Finance

Η εταιρία κατείχε πριν τη συναλλαγή το 14,853% της ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ. Μετά την απόκτηση μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου η συμμετοχή της στην εισηγμένη αυξήθηκε στο 17,35%.

ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ: Με ποσοστό 17,35% η York Global Finance

Η ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ ανακοινώνει ότι την 7/8/2015 έλαβε επιστολή - γνωστοποίηση από την εταιρεία York Capital Management Global Advisors, LLC, την οποία η τελευταία υπέβαλε για λογαριασμό της εταιρείας York Global Finance Offshore BDH (Luxembourg) S.a.r.l., για την απόκτηση μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου στην Εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ και ο συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει πλέον υπερβαίνει το όριο του 15% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ.

Σύμφωνα με την ως άνω επιστολή – γνωστοποίηση, η εταιρεία York Global Finance Offshore BDH (Luxembourg) S.a.r.l., είναι κατά ποσοστό 100% θυγατρική της York Global Finance Offshore BDH LLC, της οποίας ο βασικός διοικών μέτοχος είναι η εταιρεία York Global Finance Μanager LLC, η οποία με τη σειρά της ελέγχεται από την York Capital Management Global Advisors, LLC.

Ημερομηνία συναλλαγής κατά την οποία το ποσοστό συμμετοχής ανέρχεται του 15%: 7/8/2015. Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου πριν τη συναλλαγή: 14.887.055 ήτοι ποσοστό 14,853% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΕ.

Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου μετά τη συναλλαγή: 17.904.118 ήτοι ποσοστό 17,35% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου του αναπροσαρμοσμένου Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ ΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v