Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Επιβεβαιώνει για το διαγωνισμό του Αλιβερίου

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης, προμήθειας, μεταφοράς, εγκατάστασης και θέσης σε λειτουργία Μονάδας Συνδυασμένου Κύκλου με καύσιμο φυσικό αέριο στο Αλιβέρι ισχύος 427,4 MW στο μειοδότη του διαγωνισμού εταιρεία ΜΕΤΚΑ ΑΕ, επικύρωσε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ.

ΔΕΗ: Επιβεβαιώνει για το διαγωνισμό του Αλιβερίου
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης, προμήθειας, μεταφοράς, εγκατάστασης και θέσης σε λειτουργία Μονάδας Συνδυασμένου Κύκλου με καύσιμο φυσικό αέριο στο Αλιβέρι ισχύος 427,4 MW στο μειοδότη του διαγωνισμού εταιρεία ΜΕΤΚΑ ΑΕ, επικύρωσε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το euro2day.gr.

Το έργο ανατέθηκε έναντι συνολικού τιμήματος 219.160 χιλ. ευρώ και με χρόνο παράδοσης 27 μηνών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του επομένου μηνός.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την υπογραφή σύμβασης μακροχρόνιας συντήρησης του αεριοστροβίλου του υπόψη έργου για τα πρώτα έξι (6) χρόνια λειτουργίας της Μονάδας με την εταιρεία ALSTOM INFRASTRUCTURE ΑΤΕΕ έναντι συνολικού τιμήματος 16.452.041 ευρώ με δικαίωμα προαίρεσης της ΔΕΗ ΑΕ για έξι ακόμη χρόνια με τους ίδιους όρους και τιμές του μειοδότη του διαγωνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v