Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στα 150 εκατ. ευρώ το νέο deal με Intralot

”Μποναμάς” 150 εκατ. ευρώ, από τον ΟΠΑΠ στην Intralot, μετά το άδοξο τέλος του διαγωνισμού για τα τερματικά. Σύμφωνα με την ”Ελευθεροτυπία”, προετοιμάζεται σύμβαση ανάθεσης που θα υπογραφεί την προσεχή Δευτέρα.

ΟΠΑΠ: Στα 150 εκατ. ευρώ το νέο deal με Intralot
Σύμβαση ύψους 150 εκατ. ευρώ για νέα ανάθεση δραστηριοτήτων από τον ΟΠΑΠ στην Intralot προετοιμάζεται, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ”Ελευθεροτυπίας”.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η σχετική σύμβαση αξίας 150 εκατ. ευρώ αναμένεται να υπογραφεί έως τη Δευτέρα και θα περιλαμβάνει την άδεια χρήσης του λογισμικού για τη διαχείριση του συνόλου των παιχνιδιών στοιχημάτων που διενεργεί ο οργανισμός από τον Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα κηρύχθηκε άγονος έπειτα από 18 μήνες διαδικασιών ο μεγάλος διαγωνισμός για τα τερματικά του ΟΠΑΠ, στον οποιο συμετείχε και η Intralot.

Εμβόλιμα στον διαγωνισμό και λόγω των καθυστερήσεων που είχαν προηγηθεί στις διαδικασίες, η Intralot εισέπραξε άλλα 65 εκατ. ευρώ, για να συνεχίσει να παράσχει τις υπηρεσίες και τα συστήματά της.



Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η τελευταία ανάθεση αναμένεται να περιλαμβάνει υλικό και λογισμικό για την υποστήριξη της πλατφόρμας Lotos, υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και επαναμίσθωση 3.500 τερματικών μηχανών με την προσθήκη άλλων 3.000.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v