Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Εξαγόρασε το 100% της Teledome

Η Intracom HoldingsA.E. ανακοινώνει ότι υπέβαλε δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση του συνόλου (100%) των μετοχών της εταιρίας Teledome Συστήματα Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής και Τηλεματικής, η οποία έγινε καταρχήν αποδεκτή από τους μετόχους της Teledome. Μεταξύ 40 - 50 εκατ. ευρώ το τίμημα.

Intracom: Εξαγόρασε το 100% της Teledome
Η Intracom Holdings A.E. ανακοινώνει ότι υπέβαλε δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση του συνόλου (100%) των μετοχών της εταιρίας Teledome Συστήματα Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής και Τηλεματικής A.E.B.E., η οποία έγινε καταρχήν αποδεκτή από τους μετόχους της Teledome A.E.B.E.

Η πραγματοποίηση της εξαγοράς τελεί υπό τους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις, μεταξύ των οποίων είναι η οριστικοποίηση των σχετικών συμβάσεων, η πραγματοποίηση οικονομικού και νομικού ελέγχου καθώς επίσης και η λήψη των απαραιτήτων διοικητικών αδειών και εγκρίσεων από τις αρμόδιες αρχές.

Σημειώνεται ότι η Teledome το 2005 είχε καταθέσει αίτηση εισαγωγής των μετοχών της στο Χρηματιστήριο.

Η Teledome βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των εναλλακτικών παρόχων με βάση τους πελάτες που χρησιμοποιούν το δικό της δίκτυο (LLU).

Επιπλέον η εταιρεία δρομολογούσε την αυτόνομη εισαγωγή της στο χρηματιστήριο και γι’ αυτό τον λόγο παρουσιάζει ικανοποιητική κερδοφορία.

Σύμφωνα με προβλέψεις της διοίκησης, ο κύκλος εργασιών για το σύνολο του 2007 θα προσεγγίσει τα 42 εκατ. ευρώ, τα κέρδη προ φόρων τα 3 εκατ. ευρώ.

-- Το ύψος του τιμήματος

Με τίμημα ύψους μεταξύ 40 με 50 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του δανεισμού) θα πουληθεί το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Teledome στην Intracom, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το σύνολο των μετόχων της Teledome αποδέχθηκε εγγράφως τη δεσμευτική προσφορά της Intracom.

To ύψος του τιμήματος θα οριστικοποιηθεί από το due diligence που ξεκινά τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v