Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Δεν συζητά την πώληση της Μέτκα

Δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για πώληση της συμμετοχής της στη Μέτκα, δεν βρίσκεται σε κανενός είδους διαπραγματεύσεις και δεν έχει λάβει χώρα καμία σχετική συζήτηση, τονίζει ο Μυτιληναίος, σε απάντηση της από 20/7/2007 επιστολής της Ε.Κ., με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου.

Μυτιληναίος: Δεν συζητά την πώληση της Μέτκα
Δεν έχει δεχτεί καμία πρόταση για πώληση της συμμετοχής της στη Μέτκα, δεν βρίσκεται σε κανενός είδους διαπραγματεύσεις και δεν έχει λάβει χώρα καμία σχετική συζήτηση στα αρμόδια όργανα της διοίκησης του ομίλου, τονίζει ο Μυτιληναίος, σε απάντηση της από 20/7/2007 επιστολής της Ε.Κ., με αφορμή δημοσιεύματα στις εφημερίδες ”Ημερησία” και ”Εξπρές”.

Συμπληρωματικά, διευκρινίζεται από την εταιρία ότι δεν υπάρχει καμία ασυμβατότητα μεταξύ της δραστηριότητας της Μέτκα και των υπόλοιπων εταιριών και δραστηριοτήτων του ομίλου.

Αντιθέτως, υπάρχουν σημαντικότατες συνέργιες, γνωστές στο επενδυτικό κοινό.

Η εταιρία θα προβεί σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό μόνο αν υπάρξει κάποιο γεγονός ή επιχειρηματικό σχέδιο για το οποίο έχει υποχρέωση ανακοίνωσης, σύμφωνα με τον κανονισμό του Χ.Α., τις αποφάσεις της Ε.Κ. και εν γένει με την ισχύουσα νομοθεσία που ορίζει τις υποχρεώσεις των εισηγμένων εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v