Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Πλειοδότης για μονάδα στη FYROM

Την καλύτερη προσφορά για την προς ιδιωτικοποίηση μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στη FYROM υπέβαλε σύμφωνα με τα πρωινά reports των χρηματιστηριακών, η ΔΕΗ. Η προσφορά της ΔΕΗ η οποία συμμετέχει στο διαγωνισμό μέσω του joint venture της Contour Global ανέρχεται κατά τις ίδιες πληροφορίες στα 68 εκατ. ευρώ.

ΔΕΗ: Πλειοδότης για μονάδα στη FYROM
Την καλύτερη προσφορά για την προς ιδιωτικοποίηση μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στη FYROM υπέβαλε σύμφωνα με τα πρωινά reports των χρηματιστηριακών, η ΔΕΗ.

Η προσφορά της ΔΕΗ η οποία συμμετέχει στο διαγωνισμό μέσω του joint venture της Contour Global ανέρχεται κατά τις ίδιες πληροφορίες στα 68 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγοραστής της μονάδας στο Negotino υποχρεούται και στην κατασκευή νέας μονάδας τουλάχιστον 300 MW.

Οπως αναφέρει η Marfin – Egnatia η ΔΕΗ προσέφερε μέσω της κοινοπραξίας SENCAP το ποσό των 68 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύτηκε για την κατασκευή νέου εργοστασίου 600 MW. Η δεύτερη καλύτερη προσφορά ανήλθε στα 62 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιχείρηση έλαβε την προηγούμενη εβδομάδα το ”ΟΚ” από την ΕΕ για να προχωρήσει με το διαγωνισμό για την ανάθεση προμήθειας και εγκατάστασης Μονάδας 400 MW στο Αλιβέρι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v