Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Δεν προχωρά σε αύξηση κεφαλαίου

”Μυθοπλασίες” χαρακτηρίζουν από τη διοίκηση της Εθνικής τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και θέλουν την τράπεζα να μελετά το ενδεχόμενο AMK. H Εθνική δεν σχεδιάζει να προχωρήσει σε πώληση των καμπανών του Αστέρα.

Εθνική: Δεν προχωρά σε αύξηση κεφαλαίου
”Μυθοπλασίες” χαρακτηρίζουν από τη διοίκηση της Εθνικής τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και θέλουν την τράπεζα να μελετά το ενδεχόμενο αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου.

”Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση” δήλωσε στο Euro2day.gr αρμόδιο διοικητικό στέλεχος της ΕΤΕ, το οποίο πρόσθεσε ότι ”δεν υπάρχει κανένας λόγος για να προχωρήσουμε σε μια τέτοια κίνηση αυτή τη στιγμή. Οπότε, γιατί να το κάνουμε;”.

Σε ό,τι αφορά τα φερόμενα ως σχέδια της τράπεζας να προχωρήσει σε πώληση των καμπανών στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και σε ενοικίασή τους κατόπιν από τους νέους τους ιδιοκτήτες, ώστε να ”αξιοποιηθεί” η εν λόγω περιουσία, η απάντηση από την πλευρά της διοίκησης ήταν: ”Δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα τέτοιο. Αντιθέτως, αυτό που θα κάνουμε θα είναι να επενδύσουμε στο συγκρότημα, υλοποιώντας πλήρως το αναπτυξιακό σχέδιο που έχει εκπονηθεί.

Οι επενδύσεις θα αφορούν τόσο στις καμπάνες όσο και στα ξενοδοχεία. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτε άλλο”.

Γ.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v