Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εορταστική εκδήλωση στο ΧΑ για την ΑΜΚ της MIG

Το Χρηματιστήριο Αθηνών πραγματοποίησε σήμερα εορταστική εκδήλωση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Marfin Investment Group (MIG), η οποία άντλησε 5,2 δισ. ευρώ πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη άντληση κεφαλαίου στο Ελληνικό Χρηματιστήριο.

Εορταστική εκδήλωση στο ΧΑ για την ΑΜΚ της MIG
Το Χρηματιστήριο Αθηνών πραγματοποίησε σήμερα εορταστική εκδήλωση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Marfin Investment Group (MIG).

Ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κύριος Σπύρος Καπράλος, υποδέχθηκε σήμερα τον καθηγητή κύριο Μανώλη Ξανθάκη, τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο και τον κύριο Ντένη Μαλαματίνα, Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της MIG, αντίστοιχα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο νέο κτίριο της ΕΧΑΕ.

Μέσα σε κλίμα εορταστικό ο κύριος Καπράλος μίλησε για την άντληση κεφαλαίων της MIG, λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Η Marfin Investment Group κατάφερε να αντλήσει κεφάλαια της τάξεως των 5,2 δισ. ευρώ πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη άντληση κεφαλαίων που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στο ελληνικό χρηματιστήριο, τη 2η μεγαλύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο τη χρονιά που διανύουμε και την 6η μεγαλύτερη στην ιστορία των χρηματιστηρίων γενικότερα”.

Επίσης, αναφέρθηκε στη δυναμική που παρουσιάζει το ελληνικό χρηματιστήριο τα τελευταία χρόνια και στον ιδιαίτερα υψηλό μέσο όρο συναλλαγών, που προσεγγίζει τα 450 εκατομμύρια ευρώ, ποσό υπερτριπλάσιο από το αντίστοιχο ποσό συναλλαγών που πραγματοποιούνταν πριν από 3 χρόνια, ενώ η καθαρή εισροή κεφαλαίων από το εξωτερικό προσεγγίζει τα 18 δισ. ευρώ τους τελευταίους 30 μήνες. Τέλος, ευχήθηκε στη MIG καλή επιτυχία και διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από την πλευρά της MIG μίλησαν τόσο ο Πρόεδρος, καθηγητής Μανώλης Ξανθάκης, όσο και ο Αντιπρόεδρος κύριος Ανδρέας Βγενόπουλος, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του ΧΑ, κύριο Σπύρο Καπράλο για την εκδήλωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v