Βράβευση για τον όμιλο Γιαννακόπουλου

Στα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας αναδείχθηκε το 2015 η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Diamonds of the Greek Economy». Τιμητική βράβευση και και του ιδρυτή και προέδρου του ομώνυμου ομίλου Π. Γιαννακόπουλου.

Βράβευση για τον όμιλο Γιαννακόπουλου
Με την παρουσία της πλειονότητας του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Ιουλίου, η εκδήλωση «Diamonds of the Greek Economy 2015» για την απονομή βραβείων στις επιχειρήσεις-διαμάντια, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

Μεταξύ των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν ήταν η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., ενώ ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η τιμητική βράβευση του «πατριάρχη» της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, Παύλου Γιαννακόπουλου, ιδρυτή και προέδρου της εταιρίας. Το βραβείο παρέδωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, Θεόδωρος Τρύφων.

Το βραβείο της ΒΙΑΝΕΞ παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στους 1.200 εργαζόμενους της εταιρίας, για τη συμβολή τους στην προσφορά της ΒΙΑΝΕΞ, η οποία έχει περιθάλψει «γενιές και γενιές».

Μεταξύ άλλων δήλωσε τα ακόλουθα : «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμητική αυτή διάκριση. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για τη ΒΙΑΝΕΞ και την οικογένεια Γιαννακόπουλου να συμμετέχει όλα αυτά τα χρόνια στη σημαντική προσπάθεια που κάνει η Active Business, για την ανάδειξη της υγιούς επιχειρηματικότητας στη χώρα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v