Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Διεύρυνση του προγράμματος ”conn-x talk”

Με ένα νέο πακέτο, που προσφέρει δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις ολόκληρο το 24ωρο, επιχειρεί ο ΟΤΕ να ανακόψει τη διαρροή συνδρομητών προς τον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα αναβαθμίζει το πρόγραμμα ”conn-x talk” μέσω του οποίου οι συνδρομητές της υπηρεσίας ”conn-x” για ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο έχουν τη δυνατότητα δωρεάν τηλεφωνικών κλήσεων.

ΟΤΕ: Διεύρυνση του προγράμματος ”conn-x talk”
Με ένα νέο πακέτο, που προσφέρει δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις ολόκληρο το 24ωρο, επιχειρεί ο ΟΤΕ να ανακόψει τη διαρροή συνδρομητών προς τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα αναβαθμίζει το πρόγραμμα ”conn-x talk” μέσω του οποίου οι συνδρομητές της υπηρεσίας ”conn-x” για ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο έχουν τη δυνατότητα δωρεάν τηλεφωνικών κλήσεων.

Με το νέο πακέτο ”conn-x talk”, οι συνδρομητές ευρυζωνικών συνδέσεων του ΟΤΕ θα πληρώνουν επιπλέον πάγιο 14,90 ευρώ το μήνα, αλλά θα έχουν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις χωρίς χρέωση.

Ο ΟΤΕ προχώρησε και στη μείωση παγίου στα 6,5 ευρώ μηνιαίως για το πρόγραμμα ”conn-x talk” που παρέχει δωρεάν αστικές και υπεραστικές κλήσεις τις καθημερινές μεταξύ 20:00 και 08:00 και τα Σαββατοκύριακα.

Το νέο πρόγραμμα του ΟΤΕ για συνδυασμό τηλεφωνίας και ευρυζωνικότητας, για το οποίο εκκρεμεί η έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από τις 24/7/07.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v