Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Προβλέπει 150 καταστήματα σε ”Golden Hall”

Το φθινόπωρο του 2008 με 150 πολυτελή καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσει το Golden Hall που αναπτύσσεται στο πρώην Διεθνές Κέντρο Τύπου (International Broadcasting Center), στο Μαρούσι. Οι βασικοί ενοικιαστές ”άγκυρες” του Golden Hall.

Lamda: Προβλέπει 150 καταστήματα σε ”Golden Hall”
Το φθινόπωρο του 2008 με 150 πολυτελή καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσει το Golden Hall που αναπτύσσεται στο πρώην Διεθνές Κέντρο Τύπου (International Broadcasting Center), στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αναμένεται να προσελκύσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες φιλοξενώντας τα πιο γνωστά διεθνή σήματα από το χώρο της μόδας, επώνυμα προϊόντα που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και ελληνικά σήματα που έχουν εδραιώσει την αξία τους τόσο στην ελληνική όσο και στις διεθνείς αγορές.

To Golden Hall αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα, περίπου 40.000 τ.μ. διαθέσιμου προς χρήση χώρου (Gross Leasable Area). Θα διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων 1.400 περίπου θέσεων σε δύο επίπεδα, καθώς και χώρο γραφείων 4.500 τ.μ. περίπου.

Στα 150 καταστήματα που θα φιλοξενεί περιλαμβάνονται καταστήματα γυναικείας, ανδρικής και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ μόδας, κοσμηματοπωλεία, επιλεγμένα εστιατόρια & καφέ, βιβλιοπωλείο, καταστήματα οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης, αθλητικά είδη, delicatessen, καταστήματα καλλυντικών, κομμωτήριο, σαλόνι ομορφιάς κ.α.

Οι βασικοί ενοικιαστές ’άγκυρες’ του Golden Hall είναι οι:

Land Mark A.E.

Notos Galleries Home

Kalogirou

Eponymo

Σύντομα αναμένεται η υπογραφή και του πέμπτου ενοικιαστή ’άγκυρα’.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας. Το Golden Hall παρουσίασε στο κοινό ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development και χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, Πρόεδρος της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε., Νίκος Ξεθάλης, Γενικός Διευθυντής της ECE - LAMDA Ηellas καθώς και οι μεγαλύτεροι ενοικιαστές του Κέντρου και εκπρόσωποι των πιο γνωστών brands, κ.κ.: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Αττικά Πολυκαταστήματα, Φραγκίσκος Λεμονής, Αντιπρόεδρος, Όμιλος Επιχειρήσεων Λεμονή, Νίκος Γαβαλάκης, Γενικός Διευθυντής, Notos Galleries Home, Ευαγγελία Παγώνη, Αντιπρόεδρος Ομιλος Gruppo Pagoni.

Παρουσία υπουργών, παραγόντων του ελληνικού και διεθνούς λιανικού εμπορίου, εκπροσώπων του ευρύτερου επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου και άλλων φορέων, ανακοινώθηκαν το όνομα, το λογότυπο, καθώς και τα 74 ισχυρά εμπορικά σήματα για τα οποία έχουν ήδη υπογραφεί εμπορικές συμφωνίες με το Golden Hall. Σήμερα, 16 περίπου μήνες πριν από την έναρξη λειτουργίας του, η LAMDA Development έχει ήδη υπογράψει εμπορικές συνεργασίες για το 65% των χώρων του Golden Hall, ενώ συμπεριλαμβανομένου και του συνόλου των συμφωνημένων συνεργασιών, που αναμένεται να υπογραφούν τις επόμενες ημέρες, το ποσοστό υπερβαίνει το 85%.

Οι προσκεκλημένοι της LAMDA Development είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν εικονικά μέσα στο Κέντρο και να πάρουν μια πρώτη γεύση της τελικής μορφής του με τη βοήθεια της 3D τεχνολογίας, ενώ παράλληλα παρακολούθησαν τους ίδιους τους εκπροσώπους μεγάλων εμπορικών εταιρειών και ομίλων να μιλούν για την απόφαση τους να συμμετέχουν στη καινοτόμο, για τα ελληνικά δεδομένα, εμπορική πρόταση της LAMDA Development.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v