Lamda: Πληρότητα 85% για το ”Golden Hall”

Το χαρακτήρα του νέου εμπορικού κέντρου με την επωνυμία ”Golden Hall”, το οποίο θα στεγαστεί στο IBC, παρουσίασε η Lamda Develοpment. Πρόκειται για επένδυση 65 εκατ. ευρώ για τη μετασκευή του κτιρίου και τη διαμόρφωση 40.000 τ.μ. εμπορικών χώρων.

Lamda: Πληρότητα 85% για το ”Golden Hall”
Τον χαρακτήρα του νέου εμπορικού κέντρου με την επωνυμία ”Golden Hall”, το οποίο θα στεγαστεί στο IBC, παρουσίασε η Lamda Develοpment. Πρόκειται για επένδυση 65 εκατ. ευρώ για τη μετασκευή του κτιρίου και τη διαμόρφωση 40.000 τ.μ. εμπορικών χώρων.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα περιλαμβάνει 150 καταστήματα σε τρία επίπεδα μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται το νέο πολυκατάστημα της Landmark, συνολικής έκτασης 10.000 τ.μ., ένα νέο πολυκατάστημα της Notos από τον όμιλο της Notos Com, καθώς και πολλά πολυτελή διεθνή brands.

Ήδη το νέο Mall έχει καλυφθεί μέσω προφορικών συμφωνιών κατά 85%, ενώ υπάρχουν υπογεγραμμένες συμβάσεις για το 65%.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρίας, ήδη τα άλλα δύο Mall υπό τη διαχείρισή της παρουσιάζουν αύξηση τζίρου στο α΄ τρίμηνο του 2007. To The Mall Athens κατά 33% και το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη κατά 37%.

---Στα 20 εκατ. ευρώ η επένδυση της Landmark

Στα 20 εκατ. ευρώ υπολογίζεται η επένδυση της εταιρίας Landmark, η οποία θα δημιουργήσει πολυκατάστημα στο ”Golden Hall”. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το πολυκατάστημα στην πρώτη τριετία λειτουργίας του θα παρουσιάσει 70 εκατ. ευρώ τζίρο, ενώ ο στόχος είναι τα 100 εκατ. ευρώ στην πενταετία.

Σημειώνεται ότι στη Landmark συμμετέχουν οι μέτοχοι της Αττικά Πολυκαταστήματα, ενώ τα ποσοστά συμμετοχής τους αναμένεται να καθοριστούν οριστικά εντός της εβδομάδας.

Πε.Κο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v