Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Tel: Σύμβαση 1,6 εκατ. ευρώ με Polkomtel

Σύμβαση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ με την POLKOMTEL, έναν από τους 3 παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Πολωνία, για την επέκταση του υπάρχοντος Συστήματος Παρακολούθησης Σηματοδοσίας υπέγραψε η INTRACOM TELECOM.

Intracom Tel: Σύμβαση 1,6 εκατ. ευρώ με Polkomtel
Σύμβαση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ με την POLKOMTEL, έναν από τους 3 παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Πολωνία, για την επέκταση του υπάρχοντος Συστήματος Παρακολούθησης Σηματοδοσίας υπέγραψε η Intracom Telecom.

Στο πλαίσιο της σύμβασης, η INTRACOM TELECOM θα προμηθεύσει μια σύγχρονη ολοκληρωμένη λύση, η οποία βασίζεται στο σύστημα acceSS7 της Agilent Technologies παρέχοντας παράλληλα τις απαιτούμενες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η εγκατάσταση, η παραμετροποίηση και η εκπαίδευση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η λύση αυτή θα δώσει τη δυνατότητα στην POLKOMTEL να έχει άμεση και αποτελεσματική επίβλεψη ολόκληρου του δικτύου GSM/GPRS, καθώς και να διαχειρίζεται το δίκτυο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2007, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης της συνεργασίας για την περαιτέρω επέκταση του Συστήματος ύψους 1 εκατ. ευρώ.



Η Intracom Telecom έχει μακρά εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση Λύσεων Υποστήριξης Λειτουργιών (Operations Support Solutions), βασιζόμενη στη λύση της Agilent, για πελάτες της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων: OTE, BTC (Βουλγαρία), Telekom Srbija (Σερβία), STC (Σαουδική Αραβία), POLKOMTEL (Πολωνία), HT (Κροατία), Vodafone (Ελλάδα), TIM (Ελλάδα) και Tellas (Ελλάδα).

Η εταιρία δραστηριοποιείται δυναμικά στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, Β. Αφρικής και Μ. Ανατολικής.

Σχετικά με την POLKOMTEL

Η POLKOMTEL S.A. είναι ένας από τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Πολωνία. Η εταιρία παρέχει τις υπηρεσίες της με τρία brands: Plus GSM, Simplus και Sami Swoi. Έπειτα από διαγωνισμό του Υπουργείου Επικοινωνιών, τον Φεβρουάριο 1996, η εταιρία ανέλαβε concession No. 1 για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών καθώς και την άδεια κατασκευής ενός κινητού δικτύου για ψηφιακή ραδιο-επικοινωνία GSM 900 MHz στην Πολωνία.

Η POLKOMTEL διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο από showrooms, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών με εξειδικευμένους συμβούλους και παρέχει τις υπηρεσίες της με άμεσες πωλήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v