Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΚ: Τι περιλαμβάνει η συμφωνία με ΔΕΗ για Ήρων

Επιβεβαιώνει η ΓΕΚ μέσω σχετικής ανακοίνωσης την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ και της ΔΕΗ Α.Ε.” για την μίσθωση της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 147 MW για τρία χρόνια, γεγονός που εντάσσεται στα συνήθη πλαίσια εργασιών της.

ΓΕΚ: Τι περιλαμβάνει η συμφωνία με ΔΕΗ για Ήρων
Επιβεβαιώνει η ΓΕΚ μέσω σχετικής ανακοίνωσης την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου ”ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.” και της ”ΔΕΗ Α.Ε.” για την μίσθωση της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 147 MW για 3 χρόνια, γεγονός που εντάσσεται στα συνήθη πλαίσια εργασιών της ως άνω θυγατρικής και δεν αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τα ενοποιημένα αποτελέσματα του Ομίλου.

Ο Όμιλος, ήδη από το 2004, έχει τοποθετηθεί στρατηγικά στην ελληνική αγορά ενέργειας, λειτουργώντας το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα μη κρατικά ελεγχόμενο θερμοηλεκτρικό εργοστάσιο ισχύος 147 MW, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Στόχος παραμένει η άμεση επέκταση των δραστηριοτήτων του στη θερμική ηλεκτροπαραγωγή στοχεύοντας στον πολλαπλασιασμό της εγκατεστημένης ισχύος μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η συνολική εγκατεστημένη ισχύς του Ομίλου σε θερμοηλεκτρικά εργοστάσια προγραμματίζεται να προσεγγίσει τα 1200 – 1500 MW μέσα στην επόμενη πενταετία. Το συνολικό εκτιμώμενο κόστος των εν λόγω επενδύσεων ανέρχεται σε 1,5 δισ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v