Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Επιβεβαιώνει συμφωνία με γαλλική εταιρία

Τη στρατηγική συμφωνία με τον όμιλο κατασκευής θερμοκηπίων, αιθρίων, garden-centres και εξειδικευμένων αποθηκευτικών χώρων στην Ευρώπη, τη RICHEL SERRES DE France (www.richel.fr), γνωστοποίησε η Αλουμύλ Μυλωνάς, επιβεβαιώνοντας πρωινό δημοσίευμα του euro2day.gr. Συμφωνία επίσης με τον πολυεθνικό κολοσσό της ARCELOR.

Αλουμύλ: Επιβεβαιώνει συμφωνία με γαλλική εταιρία
Τη στρατηγική συμφωνία με τον όμιλο κατασκευής θερμοκηπίων, αιθρίων, garden-centres και εξειδικευμένων αποθηκευτικών χώρων στην Ευρώπη, τη RICHEL SERRES DE France (www.richel.fr), γνωστοποίησε η Αλουμύλ Μυλωνάς, επιβεβαιώνοντας πρωινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με παρουσία σε 80 χώρες και ετήσιο κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 65 εκατ. ευρώ, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Παρισιού, είναι ο πρώτος όμιλος στην Ευρώπη και 2ος παγκοσμίως στην κατασκευή θερμοκηπίων με πλαίσιο αλουμινίου. Κυριαρχεί στη γαλλική αγορά με μερίδιο άνω του 40%, ενώ προμηθεύει πάνω από το 30% των συνολικών ευρωπαϊκών εξαγωγών στον κλάδο της.

Η συνεργασία με την Αλουμύλ συνίσταται στην προμήθεια του συνόλου των προϊόντων αλουμινίου, τα οποία είναι απαραίτητα για τη σύνθεση των κατασκευών του πολυεθνικού ομίλου. Οι αρχικές συμφωνίες μεταξύ Αλουμύλ και RICHEL ξεπερνούν για το 2007 τα 2,5 εκατ. ευρώ, με καθαρά αυξητικές τάσεις.

Παράλληλα, ανακοινώνεται και επίσημα η ιδιαίτερης βαρύτητας συνεργασία που ξεκίνησε ο ελληνικός όμιλος φέτος με τον πολυεθνικό κολοσσό της ARCELOR. Εκτιμάται πως θα δώσει νέα, ουσιαστική ανάπτυξη στην Αλουμύλ, ειδικά μετά την εξαγορά της από τον όμιλο MITTAL.

Τα δίκτυα της Αλουμύλ τροφοδοτούν τα αντίστοιχα δίκτυα της ARCELORMITTAL με προϊόντα διέλασης αλουμινίου. Οι αρχικές συμφωνίες φθάνουν σε συμβόλαια ύψους 1,5 εκατ. ευρώ περίπου, οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά τα επόμενα έτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v